Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!                          ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Solgar B12 500 µg 50 kaps.

8.5
Solgar B12 500 µg 50 kaps.
8,50 €
G
V
B12-vitamiini eli kobalamiini tukee aivojen, hermoston sekä puna- ja valkosolujen normaalia toimintaa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

B12-vitamiini eli kobalamiini tukee aivojen, hermoston sekä puna- ja valkosolujen normaalia toimintaa. B12-vitamiinin puutos voi johtaa anemiaan. Puutoksen oireita ovat suun ja ruuansulatuskanavan limakalvon herkistyminen sekä raajojen puutuminen tai pistely.

Kobalamiini on tärkeä perimäaineksen muodostuksessa eli DNA-synteesissä. B12-vitamiini kobalamiini aktivoi folaattia sekä edesauttaa hermokudosten ja verisolujen toimintaa. Kobalamiinia kuluu myös hiilihydraattien ja rasvojen aineenvaihdunnassa.Solgar Gold Standard™


Solgar Gold Standard™ Solgar on valmistanut laadukkaita lisäravinteita yli 65 vuoden ajan alalla, joka on jatkuvasti kehittynyt eteenpäin. Koko tämän ajan olemme olleet sitoutuneita alkuperäiseen tehtäväämme: tuottaa kuluttajille korkealaatuisia lisäravinteita ja korkealaatuista tietoa optimaalisen terveyden saavuttamiseksi. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin valmistuksesta jakeluun asti on mahdollistanut sen, että pystymme asettamaan, ylläpitämään ja jatkuvasti nostamaan laadukkaiden ravintolisien, koulutuksen ja palvelujen Gold Standard™ tasoa.
Tutkitut, tieteeseen pohjautuvat tuotteet. Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan. Asiantuntijaryhmämme on omistautunut yksinomaan tuotteiden laadun parantamiseen.

Huippuunsa kehitetty valmistus. Solgarin tuotantolaitos täyttää kaikki laitteille, valmistusmenetelmille, laatukontrollille ja ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit. Nämä ylittävät ravintolisävalmistuksessa vaadittavat standardit, mutta mielestämme ne ovat tarpeellisia, jotta voimme valmistaa asiakkaillemme parhaimmat mahdolliset laatutuotteet.

Laadunvarmistus.
Solgarilla on korkeat laatustandardit. Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista. Raaka-aine, joka ei täytä laatustandardiamme, hylätään ja palautetaan välittömästi. Meillä on oma laaduntarkkailulaboratorio, joka varmistaa sen, että jokainen tuotantolaitoksesta lähtevä valmiste täyttää kultaisen standardin. Emme testaa tuotteitamme vain yhden kerran, vaan teemme niille lukuisia testejä valmistuksen eri vaiheissa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 50 kaps.
Sisältää Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):
B12-vitamiini (syanokobalamiini) 500 ug, 20000*
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Muut ainesosat:
Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, mannitoli) kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisen estoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).
Käyttöohje 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.
Ravintosisältö Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):
B12-vitamiini (syanokobalamiini) 500 ug, 20000*
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Solgar
Valmistaja Solgar
Valmistusmaa Yhdysvallat
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.17
Arvostelut

Katso kaikki Solgar tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa