Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Solgar B12 + B-Complex, nestemäinen, 59ml

24.4
Solgar B12 + B-Complex, nestemäinen, 59ml
24,40 €
G
V
Solgar Liquid B12 with B-Complex sisältää B-ryhmän vitamiineja hyvin imeytyvässä nestemäisessä muodossa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Solgar Liquid B12 with B-Complex sisältää B-ryhmän vitamiineja hyvin imeytyvässä nestemäisessä muodossa.Solgar Gold Standard™


Solgar Gold Standard™ Solgar on valmistanut laadukkaita lisäravinteita yli 65 vuoden ajan alalla, joka on jatkuvasti kehittynyt eteenpäin. Koko tämän ajan olemme olleet sitoutuneita alkuperäiseen tehtäväämme: tuottaa kuluttajille korkealaatuisia lisäravinteita ja korkealaatuista tietoa optimaalisen terveyden saavuttamiseksi. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin valmistuksesta jakeluun asti on mahdollistanut sen, että pystymme asettamaan, ylläpitämään ja jatkuvasti nostamaan laadukkaiden ravintolisien, koulutuksen ja palvelujen Gold Standard™ tasoa.

Tutkitut, tieteeseen pohjautuvat tuotteet.
Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan. Asiantuntijaryhmämme on omistautunut yksinomaan tuotteiden laadun parantamiseen.

Huippuunsa kehitetty valmistus.
Solgarin tuotantolaitos täyttää kaikki laitteille, valmistusmenetelmille, laatukontrollille ja ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit. Nämä ylittävät ravintolisävalmistuksessa vaadittavat standardit, mutta mielestämme ne ovat tarpeellisia, jotta voimme valmistaa asiakkaillemme parhaimmat mahdolliset laatutuotteet.

Laadunvarmistus.
Solgarilla on korkeat laatustandardit. Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista. Raaka-aine, joka ei täytä laatustandardiamme, hylätään ja palautetaan välittömästi. Meillä on oma laaduntarkkailulaboratorio, joka varmistaa sen, että jokainen tuotantolaitoksesta lähtevä valmiste täyttää kultaisen standardin. Emme testaa tuotteitamme vain yhden kerran, vaan teemme niille lukuisia testejä valmistuksen eri vaiheissa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 59 ml
Sisältää B5-vitamiini (dekspantenoli), B3-vitamiini (niasiiniamidi), B6-vitamiini (pyridoksiini HCl), B2-vitamiini (riboflaviini-5 fosfaatti), B1-vitamiini (tiamiiniHCl), B12-vitamiini (syanokobalamiini), biotiini, folaatti (foolihappo). Muut aineet: vesi, kasvisglyseroli, kaliumsorbaatti, sitruunahappo, luonnollinen marja-aromi.

Laktoositon
Käyttöohje 15 tippaa päivässä, aterian yhteydessä
Ravintosisältö 15 tippaa sisältää:
B5-vitamiinia 15 mg
B3-vitamiinia 10 mg
B6-vitamiinia 5 mg
B2-vitamiinia 2 mg
B1-vitamiinia 2 mg
B12-vitamiinia 1 mg
Biotiinia 150 µg
Folaattia 100 µg.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Solgar
Valmistaja Solgar
Valmistusmaa Yhdysvallat
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 413.6
Arvostelut

Katso kaikki Solgar tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa