ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Solgar Flavo-sinkki 50 tabl.

7.9
Solgar Flavo-sinkki 50 tabl.
7,90 €
G
V

Saatavuus: Varastossa

Sinkkiä helppokäyttöisessä ja hyvänmakuisessa imeskelytabletissa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Sitruksenmakuinen imeskelytabletti, joista saat sinkkiä helppokäyttöisessä ja helposti liukenevassa muodossa. Sinkki toimi osana immuunijärjestelmän toimintaa.

Sinkki on tarpeellinen normaalin makuaistin ja näkökyvyn ylläpitämiseen. Sinkki myös tukee solujen muodostumista ja toimii antioksidanttina. Näin sinkki edistää myös vastustuskykyä ja sitä voidaan käyttää lyhentämään flunssaoireiden kestoa. Yksi tabletti sisältää sinkkiä 23 mg.Solgar Gold Standard™


Solgar Gold Standard™ Solgar on valmistanut laadukkaita lisäravinteita yli 65 vuoden ajan alalla, joka on jatkuvasti kehittynyt eteenpäin. Koko tämän ajan olemme olleet sitoutuneita alkuperäiseen tehtäväämme: tuottaa kuluttajille korkealaatuisia lisäravinteita ja korkealaatuista tietoa optimaalisen terveyden saavuttamiseksi. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin valmistuksesta jakeluun asti on mahdollistanut sen, että pystymme asettamaan, ylläpitämään ja jatkuvasti nostamaan laadukkaiden ravintolisien, koulutuksen ja palvelujen Gold Standard™ tasoa.
Tutkitut, tieteeseen pohjautuvat tuotteet. Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan. Asiantuntijaryhmämme on omistautunut yksinomaan tuotteiden laadun parantamiseen.

Huippuunsa kehitetty valmistus. Solgarin tuotantolaitos täyttää kaikki laitteille, valmistusmenetelmille, laatukontrollille ja ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit. Nämä ylittävät ravintolisävalmistuksessa vaadittavat standardit, mutta mielestämme ne ovat tarpeellisia, jotta voimme valmistaa asiakkaillemme parhaimmat mahdolliset laatutuotteet.

Laadunvarmistus.
Solgarilla on korkeat laatustandardit. Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista. Raaka-aine, joka ei täytä laatustandardiamme, hylätään ja palautetaan välittömästi. Meillä on oma laaduntarkkailulaboratorio, joka varmistaa sen, että jokainen tuotantolaitoksesta lähtevä valmiste täyttää kultaisen standardin. Emme testaa tuotteitamme vain yhden kerran, vaan teemme niille lukuisia testejä valmistuksen eri vaiheissa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.1919
Pakkauskoko 50 tabl.
Sisältää Täyteaineet (ruokosokeri, mikrokiteinen selluloosa, sitruunahappo),
paakkuuntumisenestoaineet (kasvisteariinihappo, piidioksidi, rasva-happojen magnesiumsuolat), luonnollinen sitruuna ja limettiaromi.
Käyttöohje 1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä.
Ravintosisältö (1 tabletti):
Sinkki (sitraatti, glukonaatti) 23 mg, 230*
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Solgar
Valmistaja Solgar
Valmistusmaa Yhdysvallat
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.16
Arvostelut