Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Solgar Full Spectrum Curcumin 30 kaps.

45.75
Solgar Full Spectrum Curcumin 30 kaps.
45,75 €
Tehokas kurkumavalmiste, joka imeytyy nopeasti ja taistelee pöpöjä ja tulehduksia vastaan.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Solgarin Full Spectrum kurkumiinikapselit imeytyvät tehokkaasti ja nopeasti elimistöön. Testaa ja totea teho! Kurkuman käyttö lääkinnällisessä ja terapeuttisessa tarkoituksessa perustuu suurimmaksi osaksi sen sisältämään kurkumiiniin, joka tehoaa hyvin taisteluun pöpöjä vastaan.

Tiesitkö, että kurkuma taistelee sinun puolellasi - tulehduksiakin vastaan? Kurkuma (Curcuma longa) on voimakkaan keltainen mausteyrtti, jota on perinteisesti käytetty Etelä-Aasian keittiöissä, mutta myös lääkinnällisissä tarkoituksissa. Sisäisen nautinnon lisäksi tätä ihanuutta kannattaa kokeilla myös ulkoisiin vaivoihin sen rauhoittavien ominaisuuksien johdosta. Kurkumalla on vahvoja, tulehduksia estäviä ominaisuuksia, jotka toimivat yhtä hyvin kuin monet tulehduslääkkeet - vieläpä ilman sivuvaikutuksia.

Maltillisina annoksia käytettynä kurkuma vaalii myös vatsaasi. Se on luonnollinen maksan puhdistaja ja kullankeltaisesta kurkumasta saattaa olla hyötyä myös rasva-aineenvaihdunnassa ja painonhallinnassa. Kiinalaisessa lääketieteessä kurkumaa on pitkään käytetty masennuksen hoidossa.Solgar Gold Standard™


Solgar Gold Standard™ Solgar on valmistanut laadukkaita lisäravinteita yli 65 vuoden ajan alalla, joka on jatkuvasti kehittynyt eteenpäin. Koko tämän ajan olemme olleet sitoutuneita alkuperäiseen tehtäväämme: tuottaa kuluttajille korkealaatuisia lisäravinteita ja korkealaatuista tietoa optimaalisen terveyden saavuttamiseksi. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin valmistuksesta jakeluun asti on mahdollistanut sen, että pystymme asettamaan, ylläpitämään ja jatkuvasti nostamaan laadukkaiden ravintolisien, koulutuksen ja palvelujen Gold Standard™ tasoa.
Tutkitut, tieteeseen pohjautuvat tuotteet. Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan. Asiantuntijaryhmämme on omistautunut yksinomaan tuotteiden laadun parantamiseen.

Huippuunsa kehitetty valmistus. Solgarin tuotantolaitos täyttää kaikki laitteille, valmistusmenetelmille, laatukontrollille ja ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit. Nämä ylittävät ravintolisävalmistuksessa vaadittavat standardit, mutta mielestämme ne ovat tarpeellisia, jotta voimme valmistaa asiakkaillemme parhaimmat mahdolliset laatutuotteet.

Laadunvarmistus.
Solgarilla on korkeat laatustandardit. Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista. Raaka-aine, joka ei täytä laatustandardiamme, hylätään ja palautetaan välittömästi. Meillä on oma laaduntarkkailulaboratorio, joka varmistaa sen, että jokainen tuotantolaitoksesta lähtevä valmiste täyttää kultaisen standardin. Emme testaa tuotteitamme vain yhden kerran, vaan teemme niille lukuisia testejä valmistuksen eri vaiheissa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 30 kaps.
Sisältää Softgelkuorilo (gelatiini [nauta]) kasvisglyseriinä (palmuöljystä), polysorbaatti 80.
Käyttöohje 1 softgelkapseli päivässä ruokailun yhteydessä.
Ravintosisältö (1 kapseli):

Full Spectrum kurkumiini complex 800 mg
Kurkuminoideja 48 mg
Kurkumiinia 40 mg
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki Solgar
Valmistaja Solgar
Valmistusmaa Yhdysvallat
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 1.53
Arvostelut

Katso kaikki Solgar tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa