ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Solgar Harpagojuuri (Devil’s Claw) 100 kaps.

23.1
Solgar Harpagojuuri (Devil’s Claw) 100 kaps.
23,10 €
G
V

Saatavuus: Varastossa

Ruoansulatuskanavan häiriöiden hoitoon.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Solgar Harpagojuurta käytetään mm. ruoansulatuskanavan häiriöiden hoitoon ja se vaikuttaa lisäksi mm. maksan, munuaisten ja sapen toimintaan.Solgar Gold Standard™


Solgar Gold Standard™ Solgar on valmistanut laadukkaita lisäravinteita yli 65 vuoden ajan alalla, joka on jatkuvasti kehittynyt eteenpäin. Koko tämän ajan olemme olleet sitoutuneita alkuperäiseen tehtäväämme: tuottaa kuluttajille korkealaatuisia lisäravinteita ja korkealaatuista tietoa optimaalisen terveyden saavuttamiseksi. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin valmistuksesta jakeluun asti on mahdollistanut sen, että pystymme asettamaan, ylläpitämään ja jatkuvasti nostamaan laadukkaiden ravintolisien, koulutuksen ja palvelujen Gold Standard™ tasoa.
Tutkitut, tieteeseen pohjautuvat tuotteet. Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan. Asiantuntijaryhmämme on omistautunut yksinomaan tuotteiden laadun parantamiseen.

Huippuunsa kehitetty valmistus. Solgarin tuotantolaitos täyttää kaikki laitteille, valmistusmenetelmille, laatukontrollille ja ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit. Nämä ylittävät ravintolisävalmistuksessa vaadittavat standardit, mutta mielestämme ne ovat tarpeellisia, jotta voimme valmistaa asiakkaillemme parhaimmat mahdolliset laatutuotteet.

Laadunvarmistus.
Solgarilla on korkeat laatustandardit. Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista. Raaka-aine, joka ei täytä laatustandardiamme, hylätään ja palautetaan välittömästi. Meillä on oma laaduntarkkailulaboratorio, joka varmistaa sen, että jokainen tuotantolaitoksesta lähtevä valmiste täyttää kultaisen standardin. Emme testaa tuotteitamme vain yhden kerran, vaan teemme niille lukuisia testejä valmistuksen eri vaiheissa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.201
Pakkauskoko 100 kaps.
Sisältää Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Gluteeniton, Sokeriton, Laktoositon, Säilöntäaineeton, Makeuttamaton, Soijaton
Käyttöohje 1-3 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.
Ravintosisältö (1 kapseli):

Harpagojuurijauhe 382 mg
Harpagojuuriuute (6:1) 39 mg
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Solgar
Valmistaja Solgar
Valmistusmaa Yhdysvallat
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.23
Arvostelut