Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Solgar Kurkumakapselit 60 kaps.

27.5
Solgar Kurkumakapselit 60 kaps.
27,50 €
G
V
Kurkumalla on vahvoja, tulehduksia estäviä ja hillitseviä ominaisuuksia.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Kapselit sisältävät kurkumajuuriuutetta, jota on käytetty Aasialaisessa ruoka- ja rohdosperinteessä jo vuosituhansien ajan. Kurkuma on voimakas mausteyrtti, jota on perinteisesti käytetty Etelä-Aasian keittiöissä ja myös lääkinnällisissä tarkoituksissa. Kurkuman käyttö lääkinnällisessä ja terapeuttisessa tarkoituksessa perustuu suurimmaksi osaksi sen sisältämään kurkumiiniin antioksidanttisiin vaikutuksiin.Solgar Gold Standard™


Solgar Gold Standard™ Solgar on valmistanut laadukkaita lisäravinteita yli 65 vuoden ajan alalla, joka on jatkuvasti kehittynyt eteenpäin. Koko tämän ajan olemme olleet sitoutuneita alkuperäiseen tehtäväämme: tuottaa kuluttajille korkealaatuisia lisäravinteita ja korkealaatuista tietoa optimaalisen terveyden saavuttamiseksi. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin valmistuksesta jakeluun asti on mahdollistanut sen, että pystymme asettamaan, ylläpitämään ja jatkuvasti nostamaan laadukkaiden ravintolisien, koulutuksen ja palvelujen Gold Standard™ tasoa.

Tutkitut, tieteeseen pohjautuvat tuotteet.
Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan. Asiantuntijaryhmämme on omistautunut yksinomaan tuotteiden laadun parantamiseen.

Huippuunsa kehitetty valmistus.
Solgarin tuotantolaitos täyttää kaikki laitteille, valmistusmenetelmille, laatukontrollille ja ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit. Nämä ylittävät ravintolisävalmistuksessa vaadittavat standardit, mutta mielestämme ne ovat tarpeellisia, jotta voimme valmistaa asiakkaillemme parhaimmat mahdolliset laatutuotteet.

Laadunvarmistus.
Solgarilla on korkeat laatustandardit. Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista. Raaka-aine, joka ei täytä laatustandardiamme, hylätään ja palautetaan välittömästi. Meillä on oma laaduntarkkailulaboratorio, joka varmistaa sen, että jokainen tuotantolaitoksesta lähtevä valmiste täyttää kultaisen standardin. Emme testaa tuotteitamme vain yhden kerran, vaan teemme niille lukuisia testejä valmistuksen eri vaiheissa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.164
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Standardoitu Kurkuma-juuriuute (372 mg kurkuminoideja [93 %]) 400mg. Muita aineita: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti, piidioksidi, antioksidanttijauhe (betakaroteeni-askorbiinihappo)
Käyttöohje 1-3 kapselia päivässä, aterian yhteydessä
Ravintosisältö Päiväannos (1-3 kapselia) sisältää:
standardoitua kurkumajuuriuutetta 400-1200 mg
(kurkuminoideja 93 %, 372-1116 mg)
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Solgar
Valmistaja Solgar
Valmistusmaa Yhdysvallat
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.46
Arvostelut

Katso kaikki Solgar tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.