Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Solgar NAC 600 mg 60 kaps.

35.9
Solgar NAC 600 mg 60 kaps.
35,90 €
G
V
Kehon luonnollista antioksidanttipuolustusta vahvistamaan!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Helposti nautittava ja tunnetusti laadukas N-asetyyli - L-kysteiini -aminohappovalmiste (NAC), joka on pakattu nopeasti liukeneviin, liivatteettomiin kasviskapseleihin.

NAC, on aminohappo, joka vahvistaa kehon luonnollista antioksidanttipuolustusta. NAC on lyhenne englanninkielisestä nimestä N-Acetyl-Cysteine.
Asetyylikysteiinista keho voi valmistaa myös glutationia, joka puhdistaa kehoa. Glutationi on tärkeä esimerkiksi maksan suojaamiseksi. Asetyylikysteiini tukee siis maksan toimintaa.Solgar Gold Standard™ Solgar on valmistanut laadukkaita lisäravinteita yli 65 vuoden ajan alalla, joka on jatkuvasti kehittynyt eteenpäin. Koko tämän ajan olemme olleet sitoutuneita alkuperäiseen tehtäväämme: tuottaa kuluttajille korkealaatuisia lisäravinteita ja korkealaatuista tietoa optimaalisen terveyden saavuttamiseksi. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin valmistuksesta jakeluun asti on mahdollistanut sen, että pystymme asettamaan, ylläpitämään ja jatkuvasti nostamaan laadukkaiden ravintolisien, koulutuksen ja palvelujen Gold Standard™ tasoa.
Tutkitut, tieteeseen pohjautuvat tuotteet. Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan. Asiantuntijaryhmämme on omistautunut yksinomaan tuotteiden laadun parantamiseen.

Huippuunsa kehitetty valmistus. Solgarin tuotantolaitos täyttää kaikki laitteille, valmistusmenetelmille, laatukontrollille ja ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit. Nämä ylittävät ravintolisävalmistuksessa vaadittavat standardit, mutta mielestämme ne ovat tarpeellisia, jotta voimme valmistaa asiakkaillemme parhaimmat mahdolliset laatutuotteet.

Laadunvarmistus.
Solgarilla on korkeat laatustandardit. Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista. Raaka-aine, joka ei täytä laatustandardiamme, hylätään ja palautetaan välittömästi. Meillä on oma laaduntarkkailulaboratorio, joka varmistaa sen, että jokainen tuotantolaitoksesta lähtevä valmiste täyttää kultaisen standardin. Emme testaa tuotteitamme vain yhden kerran, vaan teemme niille lukuisia testejä valmistuksen eri vaiheissa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.1702
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Gluteeniton, Sokeriton, Hiivaton, Säilöntäaineeton, Makeuttamaton, Soijaton
Käyttöohje 1 kapseli päivässä, aterioiden välillä - veden kanssa nautittuna.
Ravintosisältö (1 kapseli):
N-asetyyli L-kysteiini (vapaa muoto) 600 mg
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Solgar
Valmistaja Solgar
Valmistusmaa Yhdysvallat
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.6
Arvostelut

Katso kaikki Solgar tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Haluaisitko
-10%
seuraavasta ostoksestasi?
Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita. Saat koodin, kun tilaat uutiskirjeemme!
Tilaa
Alennuskoodi: df56s5d8