Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Solgar Ultimate B+C Complex 60 tabl.

25.3
Solgar Ultimate B+C Complex 60 tabl.
25,30 €
G
V
Voimakas B+C-vitamiini valmiste.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Voimakas B+C-vitamiini valmiste.Solgar Gold Standard™


Solgar Gold Standard™ Solgar on valmistanut laadukkaita lisäravinteita yli 65 vuoden ajan alalla, joka on jatkuvasti kehittynyt eteenpäin. Koko tämän ajan olemme olleet sitoutuneita alkuperäiseen tehtäväämme: tuottaa kuluttajille korkealaatuisia lisäravinteita ja korkealaatuista tietoa optimaalisen terveyden saavuttamiseksi. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin valmistuksesta jakeluun asti on mahdollistanut sen, että pystymme asettamaan, ylläpitämään ja jatkuvasti nostamaan laadukkaiden ravintolisien, koulutuksen ja palvelujen Gold Standard™ tasoa.

Tutkitut, tieteeseen pohjautuvat tuotteet.
Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan. Asiantuntijaryhmämme on omistautunut yksinomaan tuotteiden laadun parantamiseen.

Huippuunsa kehitetty valmistus.
Solgarin tuotantolaitos täyttää kaikki laitteille, valmistusmenetelmille, laatukontrollille ja ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit. Nämä ylittävät ravintolisävalmistuksessa vaadittavat standardit, mutta mielestämme ne ovat tarpeellisia, jotta voimme valmistaa asiakkaillemme parhaimmat mahdolliset laatutuotteet.

Laadunvarmistus.
Solgarilla on korkeat laatustandardit. Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista. Raaka-aine, joka ei täytä laatustandardiamme, hylätään ja palautetaan välittömästi. Meillä on oma laaduntarkkailulaboratorio, joka varmistaa sen, että jokainen tuotantolaitoksesta lähtevä valmiste täyttää kultaisen standardin. Emme testaa tuotteitamme vain yhden kerran, vaan teemme niille lukuisia testejä valmistuksen eri vaiheissa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 60 tabl.
Sisältää C-vitamiini (askorbiinihappo), B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti), B2-vitamiini (riboflaviini), B3-vitamiini (niasiini, nikotiiniamidi), B5-vitamiini (kalsiumpantotenaatti), B6-vitamiini (pyridoksaali HCl), inositoli, ruusunmarjajauhe, koliini (bitartraatti), Betain HCl, L-glutamiinihappo, rutiini, sitrusbioflavonoidikompleksi, hesperidiini, folasiini (foolihappo), B12-vitamiini (syanokobalamiini), biotiini. Muita aineita: kasvissteariinihappo, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylilmetyyliselluloosa, selluloosakumi, titaanidioksidi, riboflaviini, glyseroli, hydroksiproyyliselluloosa.
Käyttöohje 1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä
Ravintosisältö 1 tabletti sisältää:
C-vitamiinia 1000 mg
B1-vitamiinia 50 mg
B2-vitamiinia 50 mg
B3-vitamiinia 50 mg
B5-vitamiinia 50 mg
B6-vitamiinia 50 mg
Inositolia 50 mg
Ruusunmarjajauhetta 25 mg
Koliinia 21 mg
Betain HCl 15 mg
L-glutamiinihappoa 15 mg
Rutiinia 5 mg
Sitrusbioflavonoidikompleksi 2.5 mg
Hesperidiiniä 5 mg
Folasiinia 400 µg
B12-vitamiinia 50 µg
Biotiinia 50 µg
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Solgar
Valmistaja Solgar
Valmistusmaa Yhdysvallat
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.42
Arvostelut

Katso kaikki Solgar tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa