Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!                          ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Solgar Wild Alaskan Full Spectrum™ Omega 120 kaps.

46.3
Solgar Wild Alaskan Full Spectrum™ Omega 120 kaps.
46,30 €
Omega 3 -rasvahapot veren triglyseridipitoisuutta alentamaan ja verenpainetta laskemaan.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Tuotteen sisältämät Omega 3 -rasvahapot toimivat veren triglyseridipitoisuutta alentavasti, laskevat verenpainetta ja tekevät hyvää sydän- ja verenkiertoelimistön hyvinvoinnille.

Solgarin Wild Alaskan Full Spectrum(tm) -Omega-kapselit on valmistettu hellävaraisesti Alaskan villistä lohesta, joiden pyynti on tarkkaan valvottu ja säännöstelty. Lohi on pyydystetty Alaskan koskemattomista kylmistä vesistä. Kalaöljykapselit käyvät läpi perusteellisen puhdistusprosessin, jossa niistä poistetaan mahdolliset ympäristömyrkyt kuten elohopea ja PCB. Puhdistusprosessi säilyttää kuitenkin alkuperäisen öljykoostumuksen. Tämän valmisteen rasvakoostumus vastaa villin lohen rasvahappokoostumusta.Solgar Gold Standard™


Solgar Gold Standard™ Solgar on valmistanut laadukkaita lisäravinteita yli 65 vuoden ajan alalla, joka on jatkuvasti kehittynyt eteenpäin. Koko tämän ajan olemme olleet sitoutuneita alkuperäiseen tehtäväämme: tuottaa kuluttajille korkealaatuisia lisäravinteita ja korkealaatuista tietoa optimaalisen terveyden saavuttamiseksi. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin valmistuksesta jakeluun asti on mahdollistanut sen, että pystymme asettamaan, ylläpitämään ja jatkuvasti nostamaan laadukkaiden ravintolisien, koulutuksen ja palvelujen Gold Standard™ tasoa.
Tutkitut, tieteeseen pohjautuvat tuotteet. Solgar on kaikkialla maailmassa tunnettu innovatiivisista, tieteeseen perustuvista ja hyvin toimivista tuotteistaan. Asiantuntijaryhmämme on omistautunut yksinomaan tuotteiden laadun parantamiseen.

Huippuunsa kehitetty valmistus. Solgarin tuotantolaitos täyttää kaikki laitteille, valmistusmenetelmille, laatukontrollille ja ympäristönsuojelulle asetetut lääketuotantostandardit. Nämä ylittävät ravintolisävalmistuksessa vaadittavat standardit, mutta mielestämme ne ovat tarpeellisia, jotta voimme valmistaa asiakkaillemme parhaimmat mahdolliset laatutuotteet.

Laadunvarmistus.
Solgarilla on korkeat laatustandardit. Tarkka laatukontrollijärjestelmämme testaa tuotteet joka vaiheessa raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Kaikki tuotantolaitokseemme tuleva raaka-aine joutuu tarkkoihin testeihin varmistuaksemme siitä, että se on mahdollisimman korkealaatuista. Raaka-aine, joka ei täytä laatustandardiamme, hylätään ja palautetaan välittömästi. Meillä on oma laaduntarkkailulaboratorio, joka varmistaa sen, että jokainen tuotantolaitoksesta lähtevä valmiste täyttää kultaisen standardin. Emme testaa tuotteitamme vain yhden kerran, vaan teemme niille lukuisia testejä valmistuksen eri vaiheissa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 120 kaps.
Sisältää Muut ainesosat:
Softgelkuorilo (gelatiini [nauta], kasvisglyseroli), hapettumisenestoaineet (rosmariiniuute, salviaöljy, timjamiöljy, tokoferoliuute).
Käyttöohje 2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.
Ravintosisältö (2 kapselia):
Lohiöljy 2400 mg

Joka sisältää:

Omega-3 rasvahappoja 500 mg
Eikosapentaeenihappo (EPA) 202 mg
Dokosaheksaeenihappo (DHA) 180 mg
Dokosapentaeenihappo (DPA) 41 mg
Muita omega 3 rasvahappoja 77 mg
Omega-5 rasvahappoja 1,92mg
Omega-6 rasvahappoja 48 mg
Omega-7 rasvahappoja 192 mg
Omega-9 rasvahappoja 384 mg
Astaksantiini 20 µg
D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 5 µg, 100*
* % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

laktoositon.
Tuotemerkki Solgar
Valmistaja Solgar
Valmistusmaa Yhdysvallat
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.39
Arvostelut

Katso kaikki Solgar tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa