Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Pflüger 4. Kalium chloratum -Solusuola

19.9
Pflüger 4. Kalium chloratum -Solusuola
19,90 €
Pflüger 4. Kalium chloratum -Solusuola.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Pflüger 4. Kalium chloratum -Solusuola. Potenssi D6.

400 tablettia.


Solusuolat - Mineraaleja soluille


"Mineraalien tasapaino elimistössämme on edellytys sille, että voimme hyvin ja näytämme terveiltä" - lääkäri Wilhelm heinrich Schlüssler

Solu on kehon pienin rakennuspaikka. Koosta ja iästä riippuen ihmisen elimistö koostuu 10-100 miljardista solusta. Terveet solut ovat edellytys terveelle elimistölle. Schlüsserin kehittämä teoria oli aikanaan tieteellisesti ajan hermoilla, koska tiedemies Virchow (1821-1902) oli juuri tutkimuksissaan todennut, että sairaudet kehittyvät soluissa. Samaan aikaan lääkäri Moleschott (1822-1893) löysi elintärkeät mineraaliaineet. Virchowin oivallusta laajennettiin toteamuksella, että solun mineraalien epätasapaino myös sairastuttaa solun. Schlüsser teki tästä johtopäätöksen, että ihmisten sairauksia voitaisiin hoitaa solujen mineraalipuutoksia korjaamalla ja tasapainottamalla. Tätä tarkoitusta varten mineraaliaineet hierretään ja laimennetaan (potensoidaan), jolloin elimistön on helpompi hyödyntää niitä.

Schlüsser käytti kehittämiään solusuoloja vuosikymmeniä menestyksekkäästi lääkärin työssään ja solusuolat ovat tänäkin päivänä laajassa käytössä.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.144
Tuotemerkki Pflüger
Valmistaja Pflüger gmbH
Valmistusmaa Saksa
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.05
Pakkauskoko 400 tabl
Sisältää 1 tabl sisältää 250mg kivennäisainehierrettä.
Arvostelut

Katso kaikki Pflüger tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.