ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Pflüger 11. Silicea -Solusuola

21.95
Pflüger 11. Silicea -Solusuola
21,95 €

Saatavuus: Varastossa

11. Silicea on solusuolavalmiste.
Kuvaus

Yksityiskohdat

11. Silicea on solusuolavalmiste. Potenssi D12.

400 tablettia.


Solusuolat - Mineraaleja soluille


"Mineraalien tasapaino elimistössämme on edellytys sille, että voimme hyvin ja näytämme terveiltä" - lääkäri Wilhelm heinrich Schlüssler

Solu on kehon pienin rakennuspaikka. Koosta ja iästä riippuen ihmisen elimistö koostuu 10-100 miljardista solusta. Terveet solut ovat edellytys terveelle elimistölle. Schlüsserin kehittämä teoria oli aikanaan tieteellisesti ajan hermoilla, koska tiedemies Virchow (1821-1902) oli juuri tutkimuksissaan todennut, että sairaudet kehittyvät soluissa. Samaan aikaan lääkäri Moleschott (1822-1893) löysi elintärkeät mineraaliaineet. Virchowin oivallusta laajennettiin toteamuksella, että solun mineraalien epätasapaino myös sairastuttaa solun. Schlüsser teki tästä johtopäätöksen, että ihmisten sairauksia voitaisiin hoitaa solujen mineraalipuutoksia korjaamalla ja tasapainottamalla. Tätä tarkoitusta varten mineraaliaineet hierretään ja laimennetaan (potensoidaan), jolloin elimistön on helpompi hyödyntää niitä.

Schlüsser käytti kehittämiään solusuoloja vuosikymmeniä menestyksekkäästi lääkärin työssään ja solusuolat ovat tänäkin päivänä laajassa käytössä.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.143
Tuotemerkki Pflüger
Valmistaja Pflüger gmbH
Valmistusmaa Saksa
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.05
Pakkauskoko 400 tabl.
Sisältää 1 tabl sisältää 250mg kivennäisainehierrettä.
Arvostelut