ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Soria Natural Ginkgo Neidonhiuspuu-uute 50 ml

16.25
Soria Natural Ginkgo Neidonhiuspuu-uute 50 ml
16,25 €

Saatavuus: Varastossa

Ginkgo Biloba eli neidonhiuspuu-uute sisältää runsaasti antioksidantteja ja sillä on pitkät käyttöperinteet erityisesti Aasiassa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Ginkgo Biloban eli neidonhiuspuun lehdistä valmistettu uute sisältää runsaasti antioksidantteina toimivia flavonoideja ja terpeeneja. Aasiassa neidonhiuspuulla on pitkät käyttöperinteet ja sitä arvostetaan tänä päivänä myös Euroopassa. Ginkgo Biloba -lehtiuutteen vaikutuksista on tehty yli 30 kliinistä tutkimusta.

Soria Natural-uutteet edustavat parempaa ja tehokkaampaa fytoterapiaa! Ne ovat alkoholittomia ja vaikuttavien aineiden pitoisuudet on vakioitu, jolla varmistetaan tasalaatuisuus kasvierästä riippumatta.

Kasvit viljellään puhtaasti ja ekologisesti ja ne käyvät läpi mittavan laatukontrollin analyyseineen ennen päätymistä lopputuotteeksi.

Uutteiden XXI-koostumus tuo perinteiset kasvivalmisteet uudelle vuosituhannelle. Valmistustapa mahdollistaa:

-nopean imeytyvyyden
-pitkän vaikutusajan
-pienemmän annostuksen
-vakioidun pitoisuuden jokaisessa tuotteessa.

Uutteissa käytettävät syklodekstriinit ovat rengasmaisia, gmo-vapaasta maissista saatuja sokerimolekyylejä, joiden keskelle kasvien vaikuttavat aineet hakeutuvat.
Tämä aikaansaa näiden hyödyllisten yhdisteiden paremman imeytyvyyden ja tehokkaamman, sekä pitkäkestoisemman vaikutuksen. Koostumus myös kestää hyvin vatsahappoja.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.083
Pakkauskoko 50 ml
Sisältää Neidonhiuspuu (Gingko biloba L.) -kasvisglyseriiniuute
Käyttöohje On suositeltavaa ottaa E.D.S.* annos eli 1 ml 3 kertaa päivässä, joko sellaisenaan tai pienen vesimäärän kera.

*Effective Daily Supply

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravistettava ennen käyttöä.

Ei sisällä väriaineita, säilöntäaineita eikä lisäaineita.
Ravintosisältö Flavonoidit 2 mg (1 ml) 6 mg (3 ml, E.D.S.)
Tuotemerkki Soria Natural
Valmistaja Soria Natural
Valmistusmaa Espanja
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 325
Arvostelut