ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Soria Natural Oliivinlehtiuute 50 ml

14
Soria Natural Oliivinlehtiuute 50 ml
14,00 €

Saatavuus: Varastossa

Antiseptinen oliivinlehtiuute, joka sopii tukemaan infektioiden, korkean verenpaineen ja diabeteksen hoitoa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Oliivipuun lehdistä uutetut ainekset toimivat virus-, bakteeri- ja hiivasienivastaisesti. Oliivinlehtiuute on antiseptinen, kuumetta alentava (febrifuginen), turvotusta poistava (diureettinen), antispasminen (kouristuksia estävä, ärtyneitä lihashermoja rauhoittava). Oliivinlehden on todettu myös olevan hypotensiivinen (verenpainetta tasaavaa), verenkiertoa parantava, sepelvaltimoa laajentava (dilaattori), rytmihäiriöitä ehkäisevä (antiarrytminen), korkeaa verensokeria estävä (antidiabeettinen), edistäen sapen virtausta ja sen poistumista elimistöstä.

Oliivipuu on vanha välimenrenalueen öljypuu. Soria Naturalin käyttämät oliivipuut kasvavat LUONTAISESTI PUHTAILLA viljelyalueilla, joissa ei käytetä kasvinsuojeluaineita. Öljypuu lajikkeita on lukuisia. Tavallisesti niistä kerätään oliivit, jotka syödään säilömisen jälkeen sellaisenaan tai niistä voidaan puristaa oliiviöljyä.

Oliivipuun lehti ei ole öljypitoinen, mutta on sen sijaan antibakteerinen ja antiviraalinen, ja se sisältää useita fytokemiallisia aineosia. Oliivinlehti ei sisällä mitään elimistölle haitalllisia yhdisteitä, eikä sillä ole kemiallisille antibiooteille tyypillisiä haittavaikutuksia, eikä se myöskään vahingoita suoliston normaalifloraa. Oliivinlehtiuutteella on elimistöä puhdistava ja tervehdyttävä vaikutus.Soria Natural-uutteet edustavat parempaa ja tehokkaampaa fytoterapiaa. Jos uutteen ominaisuudet mahdollistavat, lopullisessa uutteessa alkoholi on korvattu kasviperäisellä glyseriinillä. Glyseriiniä ei kuitenkaan käytetä uuttamiseen.

Suurin osa Soria Natural-uutteista on vakioitu vaikuttavien aineiden mukaan - näin uutteen vaikutus pysyy aina samana.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.0845
Pakkauskoko 50 ml
Sisältää Oliivinlehti (Olea europea L.) -kasviglyseriiniuute.
Käyttöohje Annostus: 1 ml (n. 25 tippaa) 3 kertaa päivässä, joko sellaisenaan tai pienen vesimäärän kera.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ravistettava ennen käyttöä.
Ravintosisältö Oleuropeiini 6 mg/ml 18 mg/3 ml
Tuotemerkki Soria Natural
Valmistaja Soria Natural
Valmistusmaa Espanja
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 280
Arvostelut