Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Stressipaketti - Rentoudu

69
Stressipaketti - Rentoudu
69,00 €
Biohakkereiden Teemu Arinan, Olli Sovijärven ja Jaakko Halmetojan kanssa yhteistyössä luotu stressinhallintapaketti.

Stressinhallintapaketti sisältää Biohakkerin stressikirjan neuvot ja biohakkereiden suosittelemat ravinteet stressinhallintaan.

Wild Nutrition Ashwagandha yhdessä magnesiumin kanssa tukee kehon fysiologista ja psykologista kestävyyttä ja auttaa rentoutumaan.

Living Nutrition Rhodiola eli Ruusunjuuri on fermentoitu ravintolisä, joka laukaisee kiireen tuntua ja auttaa myöskin rentoutumaan.

Paketti sisältää:

1 kpl Biohakkereiden stressikirja
1 kpl Wild Nutrition Food Grown KSM-66® Ashwagandha Plus 60 kapselia.
1 kpl Living Nutrition Rhodiola 60 kapselia.

Normaalisti näiden tuotteiden yhteishinta 87€, mutta pakettina 69.

Paketti on kauniissa pakkauksessa, joka on helppo antaa esimeriksi joululahjaksi!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Biohakkerin käsikirjan ja Biohakkerin stressikirjan takana ovat ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja, teknologia-asiantuntija Teemu Arina sekä lääkäri Olli Sovijärvi.

Stressi uhkaa suorituskykyä, terveyttä ja hyvinvointia. Monen kroonisen sairauden ja työkyvyttömyyden taustalla on pitkittynyt stressitila. Biohakkereilla on sinulle nyt stressiä vähentäviä uutisia: stressistä ei tarvitse päästä eroon, ja voit kehittyä paremmaksi sen hallinnassa.

Kirja antaa näkemystä ja työkaluja stressiä lisäävien asioiden tunnistamiseen ja hallitsemiseen sekä oikaisee stressiin liittyviä harhakäsityksiä. Stressi ei ole vain uhka, se voi olla myös mahdollisuus. Havainnollisesti kuvitetussa ja laajaan lähdeaineistoon pohjautuvassa kirjassa käydään läpi stressin fysiologisia, psykologisia ja biologisia vaikutuksia. Kirjan avulla opit, miten stressiä voidaan tehokkaasti hallita tutkitusti toimivien tekniikoiden, ravitsemuksen ja biohakkeroinnin keinoin.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 1.33
Pakkauskoko 1
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 69
Arvostelut

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.