Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Supercube Pakurieliksiiri Mustikka & Variksenmarja 30 pss.

32.8
Supercube Pakurieliksiiri Mustikka & Variksenmarja 30 pss.
32,80 €
G
V
Mustikalla ja variksenmarjalla maustettu käyttövalmis pakurieliksiiri.

Huippulaadukkaaseen triplauuttettuun pakurieliksiirin on lisätty entistäkin enemmän vitamiineja arktisten marjojen muodossa. Villimustikka (Vaccinium myrtillus) ja variksenmarja (Empetrum nigrum) ovat arktisten alueiden maistuvimpia vitamiinipommeja!

Marjat ovat käsin poimittuja villinä kasvavia mustikoita ja variksenmarjoja. Mustikka sisältää paljon vitamiineja, kuituja ja flavonoideja sekä miellyttävän maun. Variksenmarja taas sisältää korkean pitoisuuden C-vitamiinia joten yhdistämällä nämä kaksi supermarjaa ja uuttamalla ne pakurin joukkoon saadaan maukas ja todella tehokas eliksiiri.

Pakkaus sisältää 30 kappaletta / 2000 mg helposti liukenevaa uutejauhetta kätevissä valmiissa annospusseissa. Tuote on raakaruokaa ja luontaisesti maidoton, gluteeniton ja soijaton.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Supercuben pakuri tulee maailman kylmimmiltä alueilta Siperian aarniometsistä. Kaikkien kylmimmät olosuhteet ja asumattomat puhtaimmat alueet takaavat parhaan laadun ja kestävän pohjan pakurin keräämiselle.

Pitkän tuotekehityksen tuloksena supercube on kehittänyt laadukkaan ja tasapainoisen eliksiirin pakurin ulko- ja sisäosista tarjoten parhaat vaikuttavat ainesosat jokapäiväiseen turvalliseen käyttöön. Kerääjät irroittavat vastuullisesti pakurin, jotta puuta vaurioitetaan mahdollisimman vähän. Keräämisen jälkeen pakuri kuivataan ja jauhetaan tarkasti.

Pakurieliksiiri on käynyt läpi yli viiden viikon kolminkertaisen triplauuton. Ensin kuivauksen jälkeen pakurille tehdään orgaaninen uutto kylmässä alkoholissa jonka jälkeen se käy läpi kuuman vesiuuton noin 70 celsiusasteessa, jonka jälkeen se on uutettu lämpimässä alkoholissa alle 70 celsiusasteessa. Tällä hellävaraisella uutolla saadaan irrotettua kaikki vesiliukoiset ja rasvaliukoiset ainesosat.

Huolellinen prosessi takaa tuotteelle kaikkein tasapainoisimman kromogeenisen kompleksin, superoksididismutaasin (SOD), suurimman määrän antioksidantteja, vitamiineja, polysakkarideja, melamiinia, beetaglukaaneja, betuliinia ja triterpeenejä.


Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.089
Pakkauskoko 30 pss.
Käyttöohje Avaa pussi ja sekoita esimerkiksi teehen, kahviin, smoothieen tai vaikka puuron päälle.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Supercube
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 32.8
Arvostelut

Katso kaikki Supercube tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.