ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Supercube Pakurieliksiiri Natural 30 pss.

16.4
Supercube Pakurieliksiiri Natural 30 pss.

Special Price 16,40 €

Normaali hinta: 32,80 €

G
V

Saatavuus: Varastossa

Huom! Parasta ennen 1.10.2020.

Maustamaton pakurieliksiiri.

Supercuben pakuri tulee maailman kylmimmiltä alueilta Siperian aarniometsistä. Kaikkien kylmimmät olosuhteet ja asumattomat puhtaimmat alueet takaavat parhaan laadun ja kestävän pohjan pakurin keräämiselle.

Pitkän tuotekehityksen tuloksena supercube on kehittänyt laadukkaan ja tasapainoisen eliksiirin pakurin ulko- ja sisäosista tarjoten parhaat vaikuttavat ainesosat jokapäiväiseen turvalliseen käyttöön. Kerääjät irroittavat vastuullisesti pakurin, jotta puuta vaurioitetaan mahdollisimman vähän. Keräämisen jälkeen pakuri kuivataan ja jauhetaan tarkasti.

Huolellinen prosessi takaa tuotteelle kaikkein tasapainoisimman kromogeenisen kompleksin, superoksididismutaasin (SOD), suurimman määrän antioksidantteja, vitamiineja, polysakkarideja, melamiinia, beetaglukaaneja, betuliinia ja triterpeenejä.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Huom! Parasta ennen 1.10.2020.

Pakurieliksiiri on käynyt läpi yli viiden viikon kolminkertaisen triplauuton. Ensin kuivauksen jälkeen pakurille tehdään orgaaninen uutto kylmässä alkoholissa jonka jälkeen se käy läpi kuuman vesiuuton noin 70 celsiusasteessa, jonka jälkeen se on uutettu lämpimässä alkoholissa alle 70 celsiusasteessa. Tällä hellävaraisella uutolla saadaan irrotettua kaikki vesiliukoiset ja rasvaliukoiset ainesosat.


Pakkaus sisältää 30 kappaletta / 2000 mg helposti liukenevaa uutejauhetta kätevissä valmiissa annospusseissa. Tuote on raakaruokaa ja luontaisesti maidoton, gluteeniton ja soijaton.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.089
Pakkauskoko 30 pss.
Käyttöohje Avaa pussi ja sekoita esimerkiksi teehen, kahviin, smoothieen tai vaikka puuron päälle.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Supercube
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 32.8
Arvostelut