ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Supercube Pakurieliksiiri Puolukka & Karpalo 30pss

Supercube Pakurieliksiiri Puolukka & Karpalo 30pss
32,80 €
G
V

Saatavuus: Loppu varastosta


Puolukalla ja karpalolla maustettu käyttövalmis pakurieliksiiri.

Huippulaadukkaaseen triplauuttettuun pakurieliksiirin on lisätty entistäkin enemmän vitamiineja arktisten marjojen muodossa. Puolukka (Vaccinium vitis-idaea) ja isokarpalo (Vaccinium oxycoccos) ovat arktisten alueiden maistuvia marjoja joissa on paljon kivennäis-, hivenaineita ja flavonoideja. Marjat ovat käsin poimittuja villinä kasvaneita puolukoita ja isokarpaloita. Puolukka sisältää runsaasti kivennäis- ja hivenaineita jotka parantavat maksan, sapen ja vatsan toimintaa. Ehkäisee myös munuaisten- ja virtsatietulehduksia.

Sekoittamalla puolukkaa karpaloon vaikutukset tehostuvat. Marjoissa on myös paljon vitamiineja ja kuituja. Marjat pakastekuivataan, jotta ne säilyttävät kaikki vitamiinit. Kuivauksen jälkeen ne jauhetaan kokonaisina, jonka jälkeen ne uutetaan pakurin sekaan.

Pakkaus sisältää 30 pussia / 2000 mg helposti liukenevaa uutejauhetta kätevissä valmiissa annospusseissa. Tuote on raakaruokaa ja luontaisesti maidoton, gluteeniton ja soijaton.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Supercuben pakuri tulee maailman kylmimmiltä alueilta Siperian aarniometsistä. Kaikkien kylmimmät olosuhteet ja asumattomat puhtaimmat alueet takaavat parhaan laadun ja kestävän pohjan pakurin keräämiselle.

Pitkän tuotekehityksen tuloksena supercube on kehittänyt laadukkaan ja tasapainoisen eliksiirin pakurin ulko- ja sisäosista tarjoten parhaat vaikuttavat ainesosat jokapäiväiseen turvalliseen käyttöön. Kerääjät irroittavat vastuullisesti pakurin, jotta puuta vaurioitetaan mahdollisimman vähän. Keräämisen jälkeen pakuri kuivataan ja jauhetaan tarkasti.

Pakurieliksiiri on käynyt läpi yli viiden viikon kolminkertaisen triplauuton. Ensin kuivauksen jälkeen pakurille tehdään orgaaninen uutto kylmässä alkoholissa jonka jälkeen se käy läpi kuuman vesiuuton noin 70 celsiusasteessa, jonka jälkeen se on uutettu lämpimässä alkoholissa alle 70 celsiusasteessa. Tällä hellävaraisella uutolla saadaan irrotettua kaikki vesiliukoiset ja rasvaliukoiset ainesosat.

Huolellinen prosessi takaa tuotteelle kaikkein tasapainoisimman kromogeenisen kompleksin, superoksididismutaasin (SOD), suurimman määrän antioksidantteja, vitamiineja, polysakkarideja, melamiinia, beetaglukaaneja, betuliinia ja triterpeenejä.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.089
Pakkauskoko 30 pss.
Käyttöohje Avaa pussi ja sekoita esimerkiksi teehen, kahviin, smoothieen tai vaikka puuron päälle.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Supercube
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 32.8
Arvostelut