ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

The Ohm Collection Deodorant Crème Essential Magnesium – Voidemainen Deodorantti 50ml

27.9
The Ohm Collection Deodorant Crème Essential Magnesium – Voidemainen Deodorantti 50ml
27,90 €

Saatavuus: Varastossa

The Ohm Collectionin alumiiniton, soodaton ja vegaaninen Crème Essential Magnesium voidemainen deodorantti auttaa pitämään hien hajun poissa tehokkaasti koko päivän. Sen ravitseva, voidemainen koostumus on erittäin riittoisa ja yksi pullo kestää päivittäisessä käytössä jopa viisi kuukautta.

Deodorantin raaka-aineet ravitsevat ihoa ja vartalovoidetta muistuttavan, tahmaamattoman koostumuksensa takia sitä on miellyttävä käyttää. Ilmatiiviin pakkauksen ansiosta tuotteeseen ei ole tarvinnut lisätä synteettisiä säilöntäaineita, ja tuote säilyttää emulsiomaisen muotonsa kaikissa lämpötiloissa.

Vaikutuksiltaan Essential Magnesium -deodorantti on samankaltainen kuin muut The Ohm Collectionin deodorantit, mutta se ei sisällä soodaa joka saattaa ärsyttää herkkää ihoa. Litseaöljy raikkaan sitruksinen ja pehmeä tuoksu kohottaa mielialaa ja pitää kainalot hyvän tuoksuisina.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Aktiiviraaka-aineet:

Magnesium: Magnesiumhydroksidi eli brusiitti.

Litseaöljy: Raikkaan sitruksisen ja pehmeän tuoksuinen litseaöljy kohottaa mielialaa ja auttaa rentoutumaan. Litseaöljyllä on myös ihoa piristäviä ominaisuuksia.


Kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.091
Pakkauskoko 50 ml
Sisältää Water (Aqua), Maranta Arundinacea (Arrow root) Extract*, Gelidum Amansii (Agar) Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Magnesium Chloride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Coprernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cetearyl alcohol (Herbal Wax), Magnesium Hydroxide, Zeolite,Salvia Officinalis (Sage) Extract, Tocopherol (E vitamin), Zinc Oxide, Xanthan gum, Silver Citrate and Citric Acid, Litsea Cubeba (Litsea) Oil.

*luomusertifioitu raaka-aine
**luonnollisista eteerisistä öljyistä
Käyttöohje Käännä korkkia niin, että yläosa nousee. Pumppaa tuotetta pieni määrä sormille ja levitä kevyesti puhtaille ja kuiville kainaloille. Älä käytä tai lisää tuotetta yötä vasten. Älä käytä tuotetta, mikäli olet herkistynyt jollekin tuotteen ainesosista.

Muuta huomioitavaa: Siirtyessäsi ensimmäistä kertaa tavanomaisesta, alumiinia sisältävästä antiperspirantista luonnonkosmetiikan deodorantin käyttäjäksi totuttelussa saattaa kestää hetki. Koska antiperspiranttien sisältämät alumiinisuolat estävät hien pääsyn hikirauhasista ihon pinnalle, ne estävät tällöin myös hikoilun perimmäisen tarkoituksen – kuona-aineiden poistumisen kropasta. Toksiinit, kuona-aineet ja bakteerit jäävät muhimaan hikirauhasten sisälle. Kun lopetat antiperspiranttien käytön, hikirauhasiin kerääntyneet kuonat pääsevät poistumaan. Varaudu siihen, että muutaman viikon ajan hiki voi haista hieman pahemmalta ja hien eritys saattaa olla runsaampaa, mutta tämä on kuitenkin ohimenevää. Kun hikirauhaset saavat toimia normaalisti, tilanne tasapainottuu.
Tuotemerkki The Ohm Collection
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 186
Arvostelut