ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

The Owl & The Apothecary Abundance Ritual Kit

48

Lisää kuvia

The Owl & The Apothecary Abundance Ritual Kit
48,00 €

Saatavuus: Varastossa

Abundance Ritual Kit sisältää tarkoin valitut hyvän energian tuotteet rituaaleihin ja meditatiivisiin hetkiin, joilla ilmentää vaurautta, yltäkylläisyyttä ja kaikkea hyvää.

Pakkaus sisältää:

- The Wild Smudge Stick on käsintehty yrttinippu salviasta, laventelista ja rosmariinista
- Luna kynttilät
- Sitriini kristalli
- Abundance Pulse Point eteeristen öljyjen sekoitus
Kuvaus

Yksityiskohdat

Pakkaus sisältää hyvällä energialla ladatut luonnolliset tuotteet. The Wild Smudge Stick on käsintehty yrttinippu salviasta, laventelista ja rosmariinista. Luna kynttilät ovat käsintehty kuunvalossa mehiläisvahasta ja puuvillanarusta. Sitriini on kaunis kristalli. Abundance Pulse Point on sekoitus muskatellisalvian, laventelin ja palsamipelargonin (rose geranium) luomulaatuisia eteerisiä öljyjä.

The Owl & The Apothecary
Englantilaisen yritys valmistaa rakkaudella käsityönä hyvinvointi ja mindfullness tuotteita käyttäen luonnollisia aineosia, luomulaatuisia eteerisiä öljyjä ja tietenkin mukana on myös aimo annos hyvää energiaa!
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.05
Sisältää Pulse point ainesosat: *Helianthus annuus (sunflower) seed oil, *Oenothera biennis (evening primrose) oil, *Lavandula angustifolia (lavender) flower oil, *Pelargonium graveolens (geranium) leaf oil, *Salvia sclarea (clary sage) oil, *Calendula officinalis extract, **Citral, **Limonene, **Citronellol, **Linalool


* Organically grown ingredient
** Natural component of essential oils
Tuotemerkki The Owl & The Apothecary
Valmistaja The Owl & The Apothecary
Arvostelut