ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

The Owl & The Apothecary Wellbeing Ritual Kit

48

Lisää kuvia

The Owl & The Apothecary Wellbeing Ritual Kit
48,00 €

Saatavuus: Varastossa

Wellbeing Ritual Kit sisältää tarkoin valitut hyvän energian tuotteet rituaaleihin, joilla ilmaista hyvinvointia, onnellisuutta ja kaikkea hyvää.

Pakkaus sisältää:

- The Wild Smudge Stick on käsintehty yrttinippu salviasta, laventelista ja rosmariinista
- Luna kynttilät
- Ametisti
- Wellbeing Pulse Point eteeristen öljyjen sekoitus
Kuvaus

Yksityiskohdat

Pakkaus sisältää hyvällä energialla ladatut luonnolliset tuotteet. The Wild Smudge Stick on käsintehty yrttinippu salviasta, laventelista ja rosmariinista. Luna kynttilät ovat käsintehty kuunvalossa mehiläisvahasta ja puuvillanarusta. Ametisti on kaunis kristalli. Wellbeing Pulse Point on sekoitus frankincensen, laventelin ja palsamipelargonin (rose geranium) luomulaatuisia eteerisiä öljyjä.

The Owl & The Apothecary
Englantilaisen yritys valmistaa rakkaudella käsityönä hyvinvointi ja mindfullness tuotteita käyttäen luonnollisia aineosia, luomulaatuisia eteerisiä öljyjä ja tietenkin mukana on myös aimo annos hyvää energiaa!
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.05
Sisältää Pulse point ainesosat: *Helianthus annuus (sunflower) seed oil, *Oenothera biennis (evening primrose) oil, *Citrus reticulata (mandarin) peel oil, *Lavandula angustifolia (lavender)flower oil, *Perlargonium graveolens (geranium) leaf oil, *Boswellia serrata (frankincense) oil , *Arnica Montana extract, **Citral, **Limonene, **Citronellol, **Linalool

* Organically grown ingredient
** Natural component of essential oils
Tuotemerkki The Owl & The Apothecary
Valmistaja The Owl & The Apothecary
Arvostelut