ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Tietoa PUR-Kaupasta

YRITYS

PUR-kauppa on uuden sukupolven terveyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoistunut myymäläkonsepti, johon kuuluu kaksi kivijalkamyymälää Helsingissä sekä verkkokauppa. Voit tutustua myymälöiden palveluihin, osoitetietoihin sekä aukioloaikoihin tarkemmin täältä.

Valikoimistamme löydät laajan valikoiman luonnonmukaisia tuotteita terveyteen ja hyvään oloon, mukaan lukien homeopaattiset ja antroposofiset valmisteet, ayurvediset tuotteet, korkeasta laadustaan tunnetut ravintolisät, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, luomuelintarvikkeita sekä ekologisia arjen kulutustavaroita.

Olemme tarkkoja mitä otamme valikoimiimme ja käymme tuoteselosteet huolella läpi, jottei sinun tarvitsisi. Pyrimme varmistamaan että valikoimamme on aina korkealaatuista, eettisten tuotantokriteereiden mukaista sekä mahdollisimman puhdaslaatuista.

PURin taustalla toimii Circlum Farmasia Oy, vuonna 1995 perustettu luontaistuotealan perheyritys, joka maahantuo mm. homeopaattisia valmisteita. Lisää tietoa jälleenmyynnistä ja jakelusta löydät täältä.

PURin myymälät kuuluvat TerveysTietoon, joka on itsenäisten suomalaisten luontaistuotealan yrittäjien ketju.

ARVOT

Toimintaamme ohjaa seuraavat arvot ja periaatteet:

  1. Asiantuntijuus: haluamme tarjota mahdollisimman asiantuntevaa palvelua, jonka vuoksi sinua palvelevat myymälöissämme alansa koulutetut erikoisosaajat.
  2. Asiakaslähtöisyys: pyrimme kehittämään toimintaamme asiakaspalautteen mukaisesti. Haluammekin aina kuulla sinulta miten voimme kehittää palveluja palvellaksemme sinua paremmin!
  3. Eettisyys ja ekologisuus: pyrimme selvittämään tuotteiden tuotantoprosessit ennen valikoimaan ottoa ja varmistumaan niiden ekologisuudesta ja eettisyydestä. Pyrimme myös omassa toiminnassamme minimoimaan jätteiden määrää ja energiankulutusta.

HISTORIA

Hakaniemen Apteekin apteekkarina vuosina 1991-2013 toiminut Onerva Pekkonen perusti Circlum Farmasia Oy:n vuonna 1996 kouluttauduttuaan ensin diplomihomeopaatiksi.

Hän löysi homeopatiasta toimivan hoitomuodon omien lastensa korvatulehduskierteeseen 80-luvulla. Apteekkityön ohella hän on kouluttanut monilla kursseilla, toiminut tuntiopettajana Helsingin yliopistossa, kirjoittanut ja tehnyt paljon työtä homeopatian, fytoterapian sekä muiden täydentävien hoitomuotojen parissa.

Circlum Farmasia Oy:n kantavana toiminta-ajatuksena on ollut tarjota suomalaiselle kuluttajalle laadukkaita, tutkittuja ja turvallisia tuotteita sekä samat pehmeät itsehoidon mahdollisuudet kuin Euroopan valtamaiden väestöllä on.
Vuonna 2013 Circlum Farmasia erkautui apteekin yhteydestä Hakaniemessä ja PURin myymälät perustettiin. PUR jatkaa perheyrityksenä.