ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

Tietotyöläisen bulletproof-kahvi

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

Syksyn myötä moni meistä kaipaa ajoittain hieman lisäbuustia päivään, erityisesti työpäiviin. Päivien lyhentyessä ja pimeiden vuorokausituntien lisääntyessä iloa päivään voi tuoda myös jokin ihana ja inspiroiva juoma!

Jokin virkistävä ja aivoja aktivoiva herkkujuoma - kiinnostuitko? Niin mekin! Siksi pyysimmekin jälleen ravintoneuvoja Sanna Hiltusta taikomaan, PURin ystäville, juuri tietotyöläisille suunnitellun herkkujuoman jolla sinunkin päiväsi saa uutta nostetta.

Tällä kertaa Sanna käytti reseptissä mukana adaptogeenejä. Adaptogeenillä tarkoitetaan vahvistavaa yrttiä, joka tasapainottaa yleistä vastustuskykyä eri stressitekijöitä vastaan. Näiden yrttien vaikutusalueisiin luetaan sekä henkinen, psykologinen, fysiologinen ja biologinen stressinsieto- ja sopeutumiskyky. Kaikilla adaptogeenisillä yrteillä on erilainen kemiallinen koostumus ja niinpä niiden vaikutuspisteet solutasolla ovat osittain erilaiset. Yhteistä adaptogeeniyrteille on kuitenkin se, että ne normalisoivat elimistön omia yleisiä sopeutumismekanismeja.

aivobuusteri juoma purkauppa

Tämä Sanna luoma adaptogeenejä sisältävä Bulletproof kahvi (eli hyvillä rasvoilla tehostettu, hyvälaatuinen kahvijuoma) sisältää kahta todella huikeaa adaptogeeniä: macaa ja lion's manea.

Maca antaa fyysistä voimaa ja rohkeutta työhön tai urheiluun. Living Nutrition Maca valmiste sisältää fermentoitua macaa, fermentoimatonta mustaa, punaista ja keltaista macaa, sekä camu camu hedelmää. Living Nutrition fermentoi ravintoaineet ja tuottaa elävän yhdistelmän ravintoaineita, jotka elimistö pystyy hyödyntämään paremmin.

Lion´s mane eli siiliorakasjauhetta taas kerrotaan olevan mielialaa kohottavia ja keskittymiskykyä parantavia vaikutuksia. Tässä reseptissä paistattelee Mushrooms4Life tuoteperheen Lion´s mane jauhe. Tämän tuoteperheen taustalla on biokemisti ja kiinalaisen lääketieteen huippuasiantuntija Martin Powell. Tuotteet ovat erinomaisesti biohyödynnettäviä ja sisältävät maksimaalisen määrän ravinteita.

Lue myös vinkit siitä, miten adaptogeenit voivat olla avuksi stressin lievityksessä.

Tietotyöläisen bulletproof-kahvi

Alla olevalla reseptillä teet yhden annoksen juomaa

RESEPTI
3dl mustaa kahvia
1rkl kookosöljyä
1 kapseli Living Nutrition Maca (avaa kapseli ja tyhjennä sisältö blenderiin)
1tl raakakaakojauhe
0,5tl Musrooms4Life Lion´s Mane jauhetta (aloita pienellä määrällä)
(1tl tocoa eli riisinlesejauhetta tuomaan kermaisuutta)

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Valmista kahvi haluamallasi tavalla. Voit käyttää tavallista suodatinkahvia tai valmistaa kahvin esimerkiksi pressopannilla. Kaada valmis kahvi ja reseptin muut ainesosat blenderiin. Sekoita ainesosat sekaisin täydellä teholla noin 30 sekunnin ajan. Kahvi on valmis nautittavaksi. NAM!

Tervehdi syksyä ja tulevaa kaamosta hymyssä suin tämän kahvijuoman kanssa!

Käy samalla lukemassa Sannan aiempi resepti kookos-parsakaalikeitto.

Reseptin on suunnitellut ja kirjoittanut ravintoneuvoja Sanna Hiltunen, @parantavaruoka -Instagramtilin inspiroiva ravitsemusasiantuntija.

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.