Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Tri Tolonen Berberin 60 tabl.

17.83
Tri Tolonen Berberin 60 tabl.
17,83 €
Auttaa hallitsemaan veren sokeri- ja rasva-arvoja
Kuvaus

Yksityiskohdat

Tri Tolosen Berberin aktivoi aineenvaihduntaa, auttaa hallitsemaan veren sokeri- ja rasva-arvoja sekä auttaa painonhallinnassa.

Tohtori Tolosen Berberin valmistetaan Berberis aristata -kasvista. Sitä on käytetty perinteisessä intialaisessa, kiinalaisessa ja Amerikan intiaanien perinteisessä lääkinnässä.
Viime vuosina on osoitettu pätevissä tutkimuksissa, että berberiini auttaa hallitsemaan veren kohonnutta sokeria ja rasvoja (kolesterolia, triglyseridejä ja apolipoproteiineja). Lisäksi berberiini edistää laihtumista ja auttaa painonhallinnassa.Tohtori Tolosen terveystuotteetMatti Tolonen on laillistettu lääkäri, lääketieteen ja kirurgian tohtori, Helsingin yliopiston dosentti. Hänet tunnetaan yhtenä Suomen luontaislääketieteen uranuurtajista. Life-ketju valitsi Tolosen ensimmäiseksi Vuoden terveysvaikuttajaksi (2009).

Tohtori Tolonen on kehittänyt monia uusia valmisteita ja menetelmiä itsehoitoon. Hänen valmisteensa ovat tunnettuja merkkituotteita. Carnosin- ja E-EPA-perheet ovat Suomen suosituimpia itsehoitovalmisteita. Kesällä 2009 tohtori Tolonen toi Suomeen suuren suosion saavuttaneen berberiinin.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 60 tabl.
Sisältää Berberiinihydrokloridi (Berberis aristata -juuri) 70 %, täyteaineet (E460, E464, E570), stabilointiaine E470b, pintakäsittelyaine E551.
Käyttöohje 2-3 tablettia päivässä
Tuotemerkki Tri Tolonen
Valmistaja Midsona AB
Valmistusmaa Italia
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.3
Arvostelut

Katso kaikki Tri Tolonen tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa