Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Toukokuun tarjouskampanjat

Toukokuun tarjouskampanjat

Kiinnostaako aivojen toiminnan luontainen tukeminen tai parempi keskittymiskyky? PUR Hyvinvointikaupan toukokuun tarjoukset keskittyvät aivojen hyvinvointiin, virkeyteen ja parempaan keskittymiseen.

 

  • - Kaipaatko lisäbuustia opiskeluun, pääsykokeisiin lukemiseen tai esimerkiksi päätetyöskentelyyn? Lion's Mane, suomeksi siiliorakas, on funktionaalinen sieni, joka hellii ja tukee mieltä ja aivotoimintaa. Lion’s Mane tuotteet ovat 20 % alennuksessa toukokuun ajan.

 

  • - Kotimaiset Artic Warriors SINNI-ruusujuuri -tuotteet ovat tarjouksessa -20 % toukokuun ajan. SINNI auttaa, kun tunnet olosi uupuneeksi tai stressaantuneeksi, kärsit uniongelmista, teet keskittymistä vaativaa työtä, kaipaat lisää seksuaalista vireyttä tai tarvitset apua fyysisestä suorituksesta palautumiseen.

 

  • - Kaikki ihanat Scentered-aromaterapeuttiset tuotteet parempaan keskittymiseen sekä iloisempiin ja rauhallisempiin hetkiin nyt huippuedulla -40 % toukokuun ajan!

 

  • - Wiley's Finest Peak Omega-3 nestemäiset kalaöljyt ovat tarjouksessa -20% toukokuun ajan. Kalaöljyt ovat MSC-sertifioitu ja ekologisesti kestäviä.

Taulukkona Listana

Laskeva

1-16 / 18

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Taulukkona Listana

Laskeva

1-16 / 18

Sivu:
  1. 1
  2. 2