Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Tri Tolonen Carnosin 400 mg 60 tabl.

41
Tri Tolonen Carnosin 400 mg 60 tabl.
41,00 €
Kotimainen antioksidantti kuntoilijan lisäravinteeksi ja ihoa ikääntymiseltä suojaamaan.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Karnosiini on superantioksidantti, jolla on erityinen suojavaikutus iho-, aivo- ja hermokudoksissa. Karnosiini suojaa soluja ikääntymiseltä, rappeutumiselta ja sairastumiselta, ja säännöllisesti käytettynä se uudistaa ja nuorentaa ihoa. Se on yksi tehokkaimmista ja monipuolisimmista tunnetuista antioksidanteista. Vesiliukoinen ja solun sisäistä hapetusstressiä ehkäisevä karnosiini toimii synergisesti rasvaliukoisten antioksidanttien, kuten E-vitamiinin kanssa täydentäen niiden antioksidatiivista vaikutusta soluissa. Sen nauttiminen myös edesauttaa muiden antioksidanttien säilymistä.

Karnosiini myös puskuroi maitohappoa ja soveltuu erinomaisesti kuntoilijoiden käyttöön. Karnosiini lisää lihasten suorituskykyä ja kestävyyttä, sillä se estää maitohapon vaikutuksen pitämällä lihasten pH:n lähes neutraalina. Karnosiini myös nopeuttaa lihasten palautumista rankan suorituksen jälkeen. Karnosiini ei kuulu dopingaineisiin.Tohtori Tolosen terveystuotteetMatti Tolonen on laillistettu lääkäri, lääketieteen ja kirurgian tohtori, Helsingin yliopiston dosentti. Hänet tunnetaan yhtenä Suomen luontaislääketieteen uranuurtajista.

Tohtori Tolonen on kehittänyt monia uusia valmisteita ja menetelmiä itsehoitoon. Hänen valmisteensa ovat tunnettuja merkkituotteita. Carnosin- ja E-EPA-perheet ovat Suomen suosituimpia itsehoitovalmisteita.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 60 tabl.
Sisältää L-karnosiini 50 %, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), stabilointiaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, polyvinyylipyrrolidoni), hapettumisen estoaine (dikalsiumfosfaatti), paakkuuntumisen estoaine (piidioksidi), DL-alfa-tokoferoliasetaatti 2,5 %, sinkkioksidi 0,8 %.

Laktoositon
Käyttöohje 1-2 tablettia päivässä. Tarvittaessa, esimerkiksi urheilukilpailusta palautumiseen, voi ottaa enemmänkin.
Ravintosisältö Ainesosat/tabletti:
L-karnosiini, 400 mg
E-vitamiini, 10 mg (100 %*)
Sinkki, 4 mg (34 %*)
* = %-osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki Tri Tolonen
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.68
Arvostelut

Katso kaikki Tri Tolonen tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa