Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Tuli, maa, vesi - Hyvinvointia kiinalaisesta lääketieteestä

29.5
Tuli, maa, vesi - Hyvinvointia kiinalaisesta lääketieteestä
29,50 €
Kirjassa "Tuli, maa, vesi" kiinalaisen lääketieteen asiantuntija Denis Vinokur kirjoittaa kiinalaisen lääketieteen pohjalta kehon ja mielen vuorovaikutussuhteesta.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Tuli, maa, vesi -kirjassa Denis Vinokur kirjoittaa kiinalaisen lääketieteen pohjalta kehon ja mielen vuorovaikutussuhteesta. Välineenä toimivat vanhan perinteen mukaiset kehotyypit, joiden kautta ihmisen terveyttä ja hyvinvointia voi tarkastella kokonaisvaltaisesti.

Kirjassa hahmotetaan selkeästi ja käytännönläheisesti, miten erilaiset psykologiset ominaisuudet liittyvät stressitilojen syntyyn. Pitkään jatkuessaan ne aiheuttavat erilaisia vaivoja ja sairauksia.

Eri kehotyypeillä on psyykkisiä ja fyysisiä ominaisuuksia, jotka rakentuvat viiden elementin teorian pohjalle. Oma elementti näkyy käytöksessä, tavassa reagoida erilaisiin stressitekijöihin. Oman kehotyyppinsä tunnistamalla kukin voi ymmärtää paremmin, miten vaivat syntyvät ja minkälaiset painotukset ruokavaliossa sopivat itselle. Denis Vinokur opastaa, kuinka vaivoihin voi vaikuttaa paitsi ravinnon myös erilaisten kirjan sisältämien terveysharjoitusten avulla.
Lisätiedot

Lisätiedot

kirjailija Denis Vinokur
kustantaja Gummerus
kieli suomi
sivumäärä 191
julkaistu 2015-01
Arvostelut

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa