ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Ayurvediset ihonhoitotuotteet

Ayurvediset ihonhoitotuotteet

Tästä kategoriasta löydät ayurvediset ihonhoitotuotteet pitta, kapha ja vata -iholle sekä kaikille ihotyypeille sopivat tridoshic-tuotteet. Ayurvedinen ihonhoito ja kosmetiikka on ajatuksin puhdistettua, sielukkaasti ylellistä ja absoluuttisesti puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Ayurvedisissä ihonhoitotuotteissa raaka-aineina käytetään vain puhtaita luonnollisia ainesosia, eteerisiä öljyjä ja kasviuutteita sekä käsityönä valmistettuja tinktuuroja (lääkkeenä käytettyä kuivatun kasvin alkoholiuutetta). Ayurvedisessä ihonhoidossa pyritään saattamaan oikeat hoitotuotteet ja ravitsemus yhteen oman kehotyypin kanssa. Ayurveda kehotyypit ovat vata, pitta ja kapha.

Vata Vatan iho on yleensä kuiva, ohut ja elottoman näköinen. Huokoset ovat pienet ja ihoa voi lisäksi kiristää ja jopa hilseillä. Tämä ihotyyppi janoaa kosteutta ja vata -ihoisten onkin tärkeä huolehtia riittävästä kosteuden saamisesta niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Pitta Perinteinen pitta -iho on herkkä, keskipaksu ja lämmin. Se voi reagoida helposti punoittamalla, lehahtelemalla ja kutiamalla. Tämä ihotyyppi myös palaa helposti auringossa ja sillä on taipumusta pisamiin, pigmenttiläiskiin ja allergisiin reaktioihin muita ihotyyppejä helpommin. Herkkä iho tarvitsee viilennystä ja hyvää hoitoa.

Kapha Tälle ihotyypille on ominaisinta ihonpinnan kiiltely pitkin päivää ja myös ihohuokoset ovat usein laajentuneet. Rakenteeltaan iho on usein paksumpi ja se erittää rasvaa tehokkaammin, josta johtuen talirauhaset tukkiintuvat helpommin synnyttäen epäpuhtauksia.

Taulukkona Listana

Laskeva

15 tuote(tta)

Taulukkona Listana

Laskeva

15 tuote(tta)