ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

GamArde & P'URE Papayacare

GamArde & P'URE Papayacare

Herkän Ihon Luonnollista ja Puhdasta Ihonhoitoa

Gamarde-luonnonkosmetiikkasarja perustuu dermatologisesti testatun, runsaasti mm. rikkiä sisältävän Gamarde-les-Bains -mineraaliveden ja luomulaatuisen arganöljyn innovatiiviseen synergiaan. Lisäksi tuotteissa käytetään paljon Provencelle tunnusomaisia, luomulaatuisia eteerisiä öljyjä, kukkavesiä sekä muita 100% luontaisia kasvikunnan raaka-aineita.

Raikkaat ja puhtaalta luonnolta tuoksuvat tuotteet eivät sisällä synteettisiä raaka-aineita, eikä allergisoiviksi osoittauneita ainesosia. Erityisesti herkälle ja helposti ärtyvälle iholle suunnitellusta, kattavasta ihonhoitosarjasta löytyy sopiva tuotevalikoima koko perheelle, jokaiseen vuodenaikaan.


P’URE Papayacare ”all you need ”–monitoimivoiteet sopivat kaikille. Ne kosteuttavat kuivaa ja vahingoittunutta ihoa, häivyttävät raskausarpia sekä vähentävät punoitusta ja ihoärsytystä. Sarjan tähtiainesosa fermentoitu luomupapaija ja muut luonnon parhaimmat superkosteuttajat (sheavoi, makadamia) elvyttävät, pehmentävät ja suojaavat ihoa. P’URE Papaya Care on NaTrue -serftifioitua kosmetiikkaa. Ei parabeenejä, -mineraaliöljyjä, alkoholia, hajusteita, kemikaaleja, sulfaatteja, vettä tai väriaineita! Miksi papaija: Papaija sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja entsyymejä, kuten papaiinia, joka tukee tehokkaasti ihon omaa uudistumisprosessia. Enstyymit kuorivat hellävaraisesti ja auttavat ihoa uudistumaan ja säilyttämään kosteutensa. Papaija on perinteinen hoitotuote haavoihin, kuivaan ihoon ja ötököiden puremiin. Ravintoaineiden säilyttämiseksi ja tuotteiden hellävaraisuuden varmistamiseksi papaija on fermentoitu. P’URE Papayacare tuotteissa käytettävä geenimuuntelematon papaija luomuviljellään Australian Queenslandin trooppisilla alueilla. Kaikki ravintorikkaan papaijan osat käytetään tuotteisiin, joten mitään ei mene hukkaan.

Taulukkona Listana

Laskeva

5 tuote(tta)

Taulukkona Listana

Laskeva

5 tuote(tta)