ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

Weleda & P'URE Papayacare

Weleda & P'URE Papayacare

Sertifioitu kosmetiikka ja laadukkaat itsehoitotuotteet

Weleda valmistaa NaTrue- ja BDIH-sertifioitua aitoa luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet perustuvat kokonaisvaltaiseen näkemykseen ihmisen ja luonnon välisestä vuorovaikutuksesta. Ne kannustavat käyttäjää ottamaan vastuun terveydestään, ja niillä on sairauksia ennaltaehkäisevä luonne. Hellävaraisessa, tarkoin valvotussa valmistusprosessissa käytetään biodynaamisesti viljeltyjä lääkekasveja, luonnollisia kasvimaailman eteerisiä öljyjä ja muita puhtaita luonnosta peräisin olevia raaka-aineita.

Weledan tuotteista löydät myös erinomaisia itsehoitotuotteita. Weledan valmistamat voiteet sisältävät biodynaamisesti viljeltyjä kasveja ja niiden uutoksia. Raaka-aineet kasvatetaan luontoa ja elämää kunnioittaen, jolloin saadaan myös paras terapeuttinen vaikutus itse lääkekasviin.


P’URE Papayacare ”all you need ”–monitoimivoiteet sopivat kaikille. Ne kosteuttavat kuivaa ja vahingoittunutta ihoa, häivyttävät raskausarpia sekä vähentävät punoitusta ja ihoärsytystä. Sarjan tähtiainesosa fermentoitu luomupapaija ja muut luonnon parhaimmat superkosteuttajat (sheavoi, makadamia) elvyttävät, pehmentävät ja suojaavat ihoa. P’URE Papaya Care on NaTrue -serftifioitua kosmetiikkaa. Ei parabeenejä, -mineraaliöljyjä, alkoholia, hajusteita, kemikaaleja, sulfaatteja, vettä tai väriaineita! Miksi papaija: Papaija sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja entsyymejä, kuten papaiinia, joka tukee tehokkaasti ihon omaa uudistumisprosessia. Enstyymit kuorivat hellävaraisesti ja auttavat ihoa uudistumaan ja säilyttämään kosteutensa. Papaija on perinteinen hoitotuote haavoihin, kuivaan ihoon ja ötököiden puremiin. Ravintoaineiden säilyttämiseksi ja tuotteiden hellävaraisuuden varmistamiseksi papaija on fermentoitu. P’URE Papayacare tuotteissa käytettävä geenimuuntelematon papaija luomuviljellään Australian Queenslandin trooppisilla alueilla. Kaikki ravintorikkaan papaijan osat käytetään tuotteisiin, joten mitään ei mene hukkaan.

Taulukkona Listana

Laskeva

12 tuote(tta)

Taulukkona Listana

Laskeva

12 tuote(tta)