ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

Aloe Dent & Lunette & Rasasara

Aloe Dent & Lunette & Rasasara

Terve ja Hyvinvoiva Suu

Aloe Dent -tuotevalikoimasta löydät korkealaatuiset aloe veraa sisältävät luonnonmukaiset suunhoitotuotteet.

Kuukautiskupit - Uudenlaiset Kuukautissuojat

Lunette on suomalainen intiimituotteiden valmistaja, joka tunnetaan kuukautiskupeistaan - uudenlaisista kuukautissuojista. Kupit on valmistettu 100 % lääketieteellisestä silikonista ja ne ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja hygieenisiä vaihtoehtoja kertakäyttöisille suojille.

Lunette kuukautiskuppi on käytössä edullinen ja ympäristöystävällinen. Se on myös hypoallergeeninen, lateksivapaa, tuoksuton ja turvallinen käyttää. Ja mikä parasta yksi kuppi kestää käytössä jopa 5-10 vuotta!


Käsityönä valmistettuja Ayurvedisiä ihonhoitotuotteita

Vuonna 2003 perustettu Rasasara on Australiasta lähtöisin ayurvedisten ihonhoitotuotteiden valmistaja. Rasasaran ajatus on ymmärtää ayurvedisten kehotyyppejä ja tehokkaasta yksilöllisestä hoitamisesta. Luonnollisilla ja minimalistisilla tuotteilla on pystytty auttamaan lukuisia ihmisiä ja saada iho terveeksi sekä hyvännäköiseksi ja hehkuvaksi. Rasasaran tuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä perustajansa Sonia Lloyd:in toimesta. Rasasaran tuotteissa käytetään vain 100 % luonnollisia ja syötäväksi kelpaavia ainesosia, suositaan luomusertifioituja ja biodynaamisesti viljeltyjä raaka-aineita sekä vapaana ja villinä kasvaneita kasveja ja ayurvedisia yrttejä.

Taulukkona Listana

Laskeva

1-16 / 22

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Taulukkona Listana

Laskeva

1-16 / 22

Sivu:
  1. 1
  2. 2