ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Easy Sweet & Lunette & Wild Nutrition & Wiley's Finest

Easy Sweet & Lunette & Wild Nutrition & Wiley's Finest

Kuukautiskupit - Uudenlaiset Kuukautissuojat

Lunette on suomalainen intiimituotteiden valmistaja, joka tunnetaan kuukautiskupeistaan - uudenlaisista kuukautissuojista. Kupit on valmistettu 100 % lääketieteellisestä silikonista ja ne ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja hygieenisiä vaihtoehtoja kertakäyttöisille suojille.

Lunette kuukautiskuppi on käytössä edullinen ja ympäristöystävällinen. Se on myös hypoallergeeninen, lateksivapaa, tuoksuton ja turvallinen käyttää. Ja mikä parasta yksi kuppi kestää käytössä jopa 5-10 vuotta!


100 % luonnolliset ravintolisät

Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

MSC Sertifikoidut kalaöljyvalmisteett

Wiley's Finest kalaöljykapselit on WWF:n suositteleman MSC-Sertifikaatin haltija. Kaikki kalaöljyvalmisteet valmistetaan yhdysvalloissa Alaskassa kalastetuista villikaloista. Wiley's Finest kalaöljyvalmisteissa ovat erittäin potentteja ja niissä on maksimoitu sekä EPA:n ja DHA:n pitoisuudet ja näin parannettu tuotteen toimivuutta. Wiley's Finest tuotteet ovat 100% luonnollisia.

Taulukkona Listana

Laskeva

1-16 / 59

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Taulukkona Listana

Laskeva

1-16 / 59

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4