ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Eskimo & Lunette & Gyada Cosmetics

Luontaiset Kalaöljyt

Eskimo-kalaöljyt ovat Friend of the Sea -sertifioituja, eli ne täyttävät ympäristöystävällisten kalastus- ja tuotantomenetelmien käytön vaatimukset.

Eskimo-3 on ruotsalaisten tutkijoiden kehittämä luontainen ja stabiili kalaöljy, joka jäljittelee eskimoiden ravitsemuksen ominaisuuksia. Sen laatua, valmistusta, vaikutusta ja turvallisuutta valvotaan erittäin tarkasti.

Eskimo-3 on yksi eniten tutkituista kalaöljyistä. Sitä käsitteleviä tieteellisiä julkaisuja on yli 120.


Kuukautiskupit - Uudenlaiset Kuukautissuojat

Lunette on suomalainen intiimituotteiden valmistaja, joka tunnetaan kuukautiskupeistaan - uudenlaisista kuukautissuojista. Kupit on valmistettu 100 % lääketieteellisestä silikonista ja ne ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja hygieenisiä vaihtoehtoja kertakäyttöisille suojille.

Lunette kuukautiskuppi on käytössä edullinen ja ympäristöystävällinen. Se on myös hypoallergeeninen, lateksivapaa, tuoksuton ja turvallinen käyttää. Ja mikä parasta yksi kuppi kestää käytössä jopa 5-10 vuotta!


Gyada Cosmetics on ekologinen, vegaaninen ja eläinkokeeton kosmetiikkabrändi Italiasta.

Gyadan missio on yksinkertainen ja selkeä: tarjota korkealaatuista kosmetiikkaa vain luonnonmukaisia reseptejä käyttäen.

Kaikki Gyadan tuotteet on AIAB-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja lisäksi ne ovat nikkelitestattuja, eli sopivat myös nikkeliallergisille.

Taulukkona Listana

Laskeva

1-16 / 25

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Taulukkona Listana

Laskeva

1-16 / 25

Sivu:
  1. 1
  2. 2