Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Hyvän Olon Maailma & Lunette

Hyvän Olon Tuotteet

Hyvän Olon Maailma Oy on vuonna 2013 perustettu maahantuonti - ja markkinointiyritys. Se syntyi kymmenien vuosien työkokemuksesta hankitun ammattitaidon, oman ideologian ja vuosikausien unelmoinnin sekä kovan työn tuloksena. Yrityksen nimi ”Hyvän Olon Maailma” sekä slogan ”Kauneutta & Terveyttä & Hyvää oloa” kuvaavat hyvin sitä mihin yritys pyrkii.

Tuotteiden valinnassa ohjenuorana on niiden ekologisuus, innovatiivisuus sekä laatu. Yritys etsii hyviä yhteistyökumppaneita ja muualla maailmassa hyväksi todettuja tuotteita myyntiin. Se ei kuitenkaan riitä vaan Hyvän Olon Maailma haluaa vielä varmistaa, että tuotteet vastaavat heidän omia laatuvaatimuksia. Siksi kaikki tuotteet testataan ensin omassa käytössä.


Kuukautiskupit - Uudenlaiset Kuukautissuojat

Lunette on suomalainen intiimituotteiden valmistaja, joka tunnetaan kuukautiskupeistaan - uudenlaisista kuukautissuojista. Kupit on valmistettu 100 % lääketieteellisestä silikonista ja ne ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja hygieenisiä vaihtoehtoja kertakäyttöisille suojille.

Lunette kuukautiskuppi on käytössä edullinen ja ympäristöystävällinen. Se on myös hypoallergeeninen, lateksivapaa, tuoksuton ja turvallinen käyttää. Ja mikä parasta yksi kuppi kestää käytössä jopa 5-10 vuotta!

Taulukkona Listana

Laskeva

5 tuote(tta)

Taulukkona Listana

Laskeva

5 tuote(tta)