ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

Lunette

Kuukautiskupit - Uudenlaiset Kuukautissuojat

Lunette on suomalainen intiimituotteiden valmistaja, joka tunnetaan kuukautiskupeistaan - uudenlaisista kuukautissuojista. Kupit on valmistettu 100 % lääketieteellisestä silikonista ja ne ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja hygieenisiä vaihtoehtoja kertakäyttöisille suojille.

Lunette kuukautiskuppi on käytössä edullinen ja ympäristöystävällinen. Se on myös hypoallergeeninen, lateksivapaa, tuoksuton ja turvallinen käyttää. Ja mikä parasta yksi kuppi kestää käytössä jopa 5-10 vuotta!

Taulukkona Listana

Laskeva

4 tuote(tta)

 1. Lunette Kuukautiskuppi Koko 2, Peruskoko
  33,40 €

  Helppokäyttöinen, turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto kuukautissiteille ja tamponeille. Lunette Kuukautiskuppi on uudelleen käytettävä kuukautiskuppi. Kuukautiskuppi on turvallinen, hygieeninen ja luonnollinen vaihtoehto kertakäyttöisille kuukautissuojille. Kuukautiskupin etuna on se, ettei se muuta emättimen kosteustasapainoa eikä kuivata limakalvoja. Oikein käytettynä Lunette-kuukautiskuppi kestää vuosia, se on siis taloudellinen ja ympäristöystävällinen. Liity sinäkin tyytyväisten Lunette-kuukupin käyttäjien joukkoon! Riippumattomassa asiakastyytyväisyystutkimuksessa 95 % vastanneista antoi parhaan arvosanan Lunette-kuukupille. Lunette-tutkimuksessa 88 % vastanneista kertoi elämänlaatunsa parantuneen kuukautisten aikana kuukautiskupin ansiosta. Lunette-kuukautiskuppi koko 2 (suurempi) Suositellaan normaaliin ja runsaaseen kuukautisvuotoon sekä synnyttäneille. Kupin halkaisija on 46 mm, korkeus 52 mm, antenni 20 mm. Tilavuus on n. 30 ml. Valmistettu Suomessa. Lue lisää...
 2. Lunette Kuukautiskuppipyyhe 10 kpl
  3,90 €

  Kätevä vaihtoehto kuukautiskupin puhdistukseen, kun vettä ei ole saatavilla. Lue lisää...
 3. Lunette Kuukautiskuppi Koko 1, Pieni
  33,40 €

  Helppokäyttöinen, turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto kuukautissiteille ja tamponeille. Lue lisää...
 4. Lunette Pesuneste 150 ml
  10,13 €

  Täydellinen puhdistusaine kuukautiskupeille. Lue lisää...

Taulukkona Listana

Laskeva

4 tuote(tta)