ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Lunette & Neal's Yard Remedies & Organic Wellness

Kuukautiskupit - Uudenlaiset Kuukautissuojat

Lunette on suomalainen intiimituotteiden valmistaja, joka tunnetaan kuukautiskupeistaan - uudenlaisista kuukautissuojista. Kupit on valmistettu 100 % lääketieteellisestä silikonista ja ne ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja hygieenisiä vaihtoehtoja kertakäyttöisille suojille.

Lunette kuukautiskuppi on käytössä edullinen ja ympäristöystävällinen. Se on myös hypoallergeeninen, lateksivapaa, tuoksuton ja turvallinen käyttää. Ja mikä parasta yksi kuppi kestää käytössä jopa 5-10 vuotta!


Englantilainen Neal's Yard Remedies perustettiin Lontoossa vuonna 1981. Yritys uskoo, että kauneuden tulee olla luonnollista, joten tuotteet valmistetaan käyttäen luomuviljeltyjä raaka-aineita. Sarjan tuotteissa on laadukkaita kasvi- ja eteerisiä öljyjä. Yrityksellä on oma ekotehdas Englannissa, jossa se valmistaa tuotteita ja kasvattaa itse raaka-aineita. Neal’s Yard Remedies on voittanut useita palkintoja, mm. maailman eettisimmän ihonhoitosarjan palkinnon.
Organic Wellness on uuden ajan kokonaisuus, jossa eettisyys, perinnetieto, nykyosaaminen ja tuotteiden huippulaatu kohtaavat. Yrttilisien taustalla on tohtori Naredra Singh ja yli 40 vuoden tutkimustyö. Tohtori Singh oli pioneeri ayurvedisten kasvien tutkimuksessa modernin tieteen keinoin Intiassa. Hän tutki sekä yksittäisiä yrttejä sekä yrttiyhdistelmiä. Luonnolliset ja tehokkaat yrttilisät on valmistettu luomusertifioiduista kokonaisista yrteistä, joista on käytetty kaikki kasvin tärkeät osat.

Taulukkona Listana

Laskeva

4 tuote(tta)

Taulukkona Listana

Laskeva

4 tuote(tta)