ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

RMS Beauty & Lunette & Wiley's Finest & F.E.T.E

RMS Beauty & Lunette & Wiley's Finest & F.E.T.E

Kosteuttavat Ihoystävälliset Meikit

RMS Beauty on Rose-Marie Swiftin lanseeraama puhdas ja luomulaatuinen värikosmetiikkasarja, jossa jokainen tuote on kehitetty kosteuttamaan, sekä tuomaan elinvoimaa ja säteilevää kauneutta iholle. RMS Beauty antaa meikkaamiselle täysin uuden merkityksen yhdistämällä ylelliset ihonhoitoöljyt mineraalivärien kanssa.

Ainutlaatuinen meikkisarja, joka on luotu toimimaan yhdessä ihosi kanssa ja meikkisi tuntuu kuin toiselta iholta. Tuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat luomutuotettuja ja hyvin vähän käsiteltyjä, jonka vuoksi ovat säilyttäneet luonnolliset entsyyminsä, mineraalinsa, vitamiininsa ja antioksidanttinsa.


Kuukautiskupit - Uudenlaiset Kuukautissuojat

Lunette on suomalainen intiimituotteiden valmistaja, joka tunnetaan kuukautiskupeistaan - uudenlaisista kuukautissuojista. Kupit on valmistettu 100 % lääketieteellisestä silikonista ja ne ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja hygieenisiä vaihtoehtoja kertakäyttöisille suojille.

Lunette kuukautiskuppi on käytössä edullinen ja ympäristöystävällinen. Se on myös hypoallergeeninen, lateksivapaa, tuoksuton ja turvallinen käyttää. Ja mikä parasta yksi kuppi kestää käytössä jopa 5-10 vuotta!


MSC Sertifikoidut kalaöljyvalmisteett

Wiley's Finest kalaöljykapselit on WWF:n suositteleman MSC-Sertifikaatin haltija. Kaikki kalaöljyvalmisteet valmistetaan yhdysvalloissa Alaskassa kalastetuista villikaloista. Wiley's Finest kalaöljyvalmisteissa ovat erittäin potentteja ja niissä on maksimoitu sekä EPA:n ja DHA:n pitoisuudet ja näin parannettu tuotteen toimivuutta. Wiley's Finest tuotteet ovat 100% luonnollisia.

Taulukkona Listana

Laskeva

1-16 / 63

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Taulukkona Listana

Laskeva

1-16 / 63

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4