ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Sophie la Girafe & Lunette & Rohtos Labs

Turvallista Kosmetiikkaa Vauvoille

Sophie-tuotteet ovat puhtaita ja parhaita vauvojen kosmetiikkatuotteita hoitamaan vauvan herkkää ihoa. Kaikki tuotteet mukaan lukien lelut ovat turvallisia ja laadukkaita.

Sophie the Giraffe Baby -tuotteissa ei käytetä mitään seuraavista: geenimanipuloidut aineosat, nanopartikkelit, synteettiset hajusteet tai värit, eläinperäiset aineosat, ftalaatit, parabeenit, kloori, sodium lauryl sulfaatti (SLS), sodium laureth sulfaatti (SLES), MIT, triklosaani, propyleeniglykoli, benzoaatit, fenoksietanoli tai petrokemikaalit.


Kuukautiskupit - Uudenlaiset Kuukautissuojat

Lunette on suomalainen intiimituotteiden valmistaja, joka tunnetaan kuukautiskupeistaan - uudenlaisista kuukautissuojista. Kupit on valmistettu 100 % lääketieteellisestä silikonista ja ne ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja hygieenisiä vaihtoehtoja kertakäyttöisille suojille.

Lunette kuukautiskuppi on käytössä edullinen ja ympäristöystävällinen. Se on myös hypoallergeeninen, lateksivapaa, tuoksuton ja turvallinen käyttää. Ja mikä parasta yksi kuppi kestää käytössä jopa 5-10 vuotta!

Taulukkona Listana

Laskeva

11 tuote(tta)

Taulukkona Listana

Laskeva

11 tuote(tta)