ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Homeopatia

Homeopatia

Suomen suurin valikoima homeopaattisia valmisteita

Meiltä löydät Suomen laajimman ja laadukkaimman valikoiman homeopaattisia valmisteita! Käytämme ainoastaan tunnetuimpia homeopaattisten tuotteiden valmistajia. Homeopatia on luonnollinen lääkintämenetelmä, jolla voi tukea elimistön puolustusjärjestelmää sekä akuuteissa, että kroonisissa vaivoissa. Sitä voi myös käyttää ennaltaehkäisevästi, terveyttä ylläpitävänä hoitona. Homeopatiaa käyttää jo 200 miljoonaa ihmisiä ympäri maailmaa ja Suomessakin sen käyttö on yleistymässä.

Homeopatia (kr. όμοιος (hómoios) ’samankaltainen’ + πάθος (páthos) ’kärsimys’) on saksalaislääkäri Samuel Hahnemannin (1755–1843) tutkimuksista perustettu hoitomuoto, jossa oireita hoidetaan pienillä määrillä lääkeaineita, jotka tuottavat samankaltaisia oireita. Hahnemann kehitti hoidon, sillä hän tuskastui sen aikaiseen lääketieteeseen, joka oli potilaalle vaarallisempaa kuin hoitamatta jättäminen. Homeopatia on ollut suosiossa tästä lähtien. Homeopatiassa keskeinen periaate on samankaltaisuus. Lääkeaine, joka terveessä tai oireettomassa ihmisessä synnyttää oireita, voi myös parantaa niitä potevan henkilön. Sairastavan ihmisen oireiden tulee täsmätä mahdollisimman tarkasti homeopaattisen lääkkeen oirekuvan kanssa, jotta parantava vaikutus syntyisi.

Homeopatia tarjoaa vahvistusta potilaan elinvoimaan ja paranemiseen kokonaisvaltaisella ja lempeällä lääketieteellä. Meiltä löydät useamman korkeasta laadustaan tunnetun valmistajan homeopaattisia lääkkeitä, jotka ovat rekisteröity Suomen lainsäädännön mukaisesti.

Homeopatiasta löytyy sekä yksittäisvalmisteita sekä yhdistelmävalmisteita, joista hyvänä esimerkkinä toimii Reckewegin laaja tuotevalikoima. Yhdistelmävalmisteet ovat suunniteltu itsehoitotuotteiksi ja ne ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia.

Taulukkona Listana

Laskeva

1-16 / 536

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Taulukkona Listana

Laskeva

1-16 / 536

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5