ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

Homeopatia

Homeopatia

Suomen suurin valikoima homeopatisia valmisteita

Homeopatia valikoimamamme on suomen suurin ja laadukkain! Käytämme ainoastaan tunnetuimpia homeopaattisten tuotteiden valmistajia. Homeopatia on luonnollinen lääkintämenetelmä, jolla voi tukea elimistön puolustusjärjestelmää sekä akuuteissa, että kroonisissa vaivoissa. Sitä voi myös käyttää ennaltaehkäisevästi, terveyttä ylläpitävänä hoitona. Homeopatiaa käyttää jo 200 miljoonaa ihmisiä ympäri maailmaa ja Suomessakin sen käyttö on yleistymässä.

Homeopatia (kr. όμοιος (hómoios) ’samankaltainen’ + πάθος (páthos) ’kärsimys’) on saksalaislääkäri Samuel Hahnemannin (1755–1843) tutkimuksista perustettu hoitomuoto, jossa oireita hoidetaan pienillä määrillä lääkeaineita, jotka tuottavat samankaltaisia oireita. Hahnemann kehitti hoidon, sillä hän tuskastui sen aikaiseen lääketieteeseen, joka oli potilaalle vaarallisempaa kuin hoitamatta jättäminen. Homeopatia on ollut suosiossa tästä lähtien. Homeopatiassa keskeinen periaate on samankaltaisuus. Lääkeaine, joka terveessä tai oireettomassa ihmisessä synnyttää oireita, voi myös parantaa niitä potevan henkilön. Sairastavan ihmisen oireiden tulee täsmäävän mahdollisimman tarkasti homeopaattisen lääkkeen oirekuvan kanssa, jotta parantava vaikutus syntyisi.

Homeopatia tarjoaa vahvistusta potilaan elinvoimaan ja paranemiseen kokonaisvaltaisella ja lempeällä lääketieteellä. Meiltä löydät useamman korkeasta laadustaan tunnetun valmistajan homeopaattisia lääkkeitä, jotka ovat rekisteröity Suomen lainsäädännön mukaisesti.

Homeopatiasta löytyy sekä yksittäisvalmisteita sekä yhdistelmävalmisteita, joista hyvänä esimerkkinä toimii Reckewegin laaja tuotevalikoima. Yhdistelmävalmisteet ovat suunniteltu itsehoitotuotteiksi, niitä on helppokäyttöisiä ja turvallisia.

Onnistuneen hoidon jälkeen asiakas kokee itsensä sekä energisemmäksi, vireämmäksi, tasapainoisemmaksi ja oireettomaksi, eli lähempänä optimaalista terveyden tilaa.

Taulukkona Listana

Laskeva

1-16 / 512

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Taulukkona Listana

Laskeva

1-16 / 512

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5