ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Uudet palvelumme: Esittelyssä ayurvedahoitajat Riikka Terävä ja Mari Henriksson

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

riikka-terava

Hei!

Olen Riikka Terävä, sosiaalikasvattaja, psykoterapeutti, työnohjaaja, energiahoitaja, puutarhuri ja ayurvedahoitaja. PURissa teen ayurvedahoitoja tiistaisin vuorotellen ayurvedahoitaja Mari Henrikssonin kanssa. Opiskelimme samaan aikaan ayurvedahoitajiksi Frantsilassa. Koulutuksessamme huomioitiin erityisesti  Suomen pohjoinen sijainti ja olosuhteet sekä opeteltiin käyttämään suomalaisen luonnon aromikkaita yrttejä yhdessä laadukkaiden öljyjen kanssa.  

Hoidoissa käytämme asiakkaan kehotyypin mukaisia Frantsilan yrttiöljyjä joita tarvittaessa täydennämme mm. kipuöljyllä ja kasvohoidossa shirodara-öljyllä. Hoitokerta alkaa lyhyellä haastattelulla, jota seuraa hoidon aloitus istuvassa asennossa, Puro Karma.

Liikkeet ovat pitkiä, keveitä, pyöriviä, sulavia ja yksilöllisiä kunkin asiakkaan sen hetkinen tila huomioiden. Hoidettaessa käytämme runsaasti öljyä joka on lämmitetty rentouden tunteen vahvistamiseksi. Hoito on erittäin miellyttävän tuntuista ja syvästi rentouttavaa. Pää-kasvohoidossa maataan yläosa paljaana, mutta peiteltynä. Selän ja koko kehon hoidossa asiakkaalla on alushousut jalassa, hoidettava kohta paljaana ja muuten peiteltynä.

Pää-kasvohoito avaa päänalueen tukkeutumia, poistaa kuumuutta, helpottaa päänsäryissä, elvyttää päänahkaa ja edistää hiusten kasvua, stimuloi hermostoa, edesauttaa energiaratojen, nadien ja marmapisteiden toimintaa, rauhoittaa mieltä ja laukaisee stressiä. 70 € (60-70 min)

Koko kehon hoito parantaa verenkiertoa, vähentää nivelten jäykkyyttä, rentouttaa lihaksia, ravitsee ihoa ja puhdistaa kehoa. 120 € (n. 120 min)

Selän puolen hoito. Vaikutukset kuten koko kehon hoidossa. 90 € (n. 70 min)

Kaikki hinnat sis alv 24%


Ayurvediset hoidot PURin Hyvän olon hoitolassa (Hämeentie 8) joka tiistai alkaen 4.10. Tiedustelut ja ajanvaraukset: [email protected] / puh. 029 3400 265.

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.