ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Uudet palvelumme: Esittelyssä ekokosmetologi Rosi Sotkasiira

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

ekokosmetologi-rosi-sotkasiiraHei kaikki!

Osalle teistä saatankin olla jo tuttu kasvo. Minusta on tullut osa PUR perhettä puolitoista vuotta sitten, joten nyt viimeistään onkin jo aika esittäytyä! Nimeni on siis Rosi ja olen ammatiltani ekokosmetologi. Mikäli olet vieraillut Kampin myymälässä, niin olen saattanut tehdä sinulle smoothien baarissa tai neuvoa kosmetiikkavalinnoissa.  

Ennen Helsinkiin muuttoa työskentelin äitini ayurvedisessa luomukauneushoitolassa, kotikaupungissani Rovaniemellä. Hoitolassa työskennellessäni hemmottelin asiakkaita mm. ayurvedisilla kasvo- ja vartalohoidoilla sekä opastin heitä ihonhoitoon liittyvissä asioissa.

Viime vuosina ayurvedasta on tullut minulle iso osa elämää. Kävin ayurvedalääkäri Pardaman Sharman vastaanotolla neljä vuotta sitten. Konsultaation jälkeen lähdin Pitta-ihmisen tapaan intohimoisesti noudattamaan ruokavaliota, jonka myötä lähdin perehtymään aiheeseen lisää. Äitini hoitolassa työskennellessä tapasin paljon muitakin ihmisiä jotka olivat saaneet elämäänsä ihan uudenlaista potkua ayurvedan myötä. Halusin päästä hyödyntämään ayurvedaa myös omassa työssäni ja teinkin kosmetologi opintojeni lopputyön ayurvedisesta ihonhoidosta. Ayurvedan lisäksi luonnonmukainen ihonhoito on ollut minulle jo pitkään yhdenlainen intohimo. Luonnonkosmetiikka on tullut minulle viimeisten vuosien aikana hyvinkin tutuksi. Kosmetiikan kemikaaleihin perehdyttyäni ovat kaikki putelit kaapista vaihtuneet sertifioituun ja puhtaaseen luonnonkosmetiikkaan. Omassa ja asiakkaitteni ihonhoidossa haluan panostaa laadukkaisiin ja puhtaisiin raaka-aineisiin.

ekokosmetologi-rosi-sotkasiira-pur

Vapaa-aikana tykkään lenkkeillä, rentoutua ja viettää aikaa ystävien kanssa. Toisinaan ikävöin Lapin rauhaa ja luontoa, etenkin nykyään kun kotiosoite sijaitsee keskellä Helsingin vilkasta keskustaa. Suureksi henkireiäksi onkin tullut viikoittainen joogatunti, jossa keho ja mieli lepää pitkien hengitys ja syvärentoutus harjoitusten myötä. Lappiin on kuitenkin päästävä säännöllisesti ettei koti-ikävä käy liian suureksi ;)

Työssäni haluan auttaa asiakkaita kokonaisvaltaisesti. Sanonta ”Olet mitä syöt” pätee myös ihonhoitoon. Ruokavaliolla on suuri vaikutus myös ihon hyvinvointiin, joka tulee ilmi myös ayurvedisen ihonhoidon opeissa. Meidän kaikkien aineenvaihdunta, keho sekä iho ovat erilaisia, joten yhtä oikeaa keinoa onneen ei ole. Mielestäni jokainen tulisikin ottaa huomioon yksilönä ja valita hoitotavat sen mukaan. Tärkeä ulkoinen tuki on myös erittäin tärkeää koska ihohan on meidän suurin elin! Opastan asiakkaita parhaani mukaan oikeiden ja yksilöllisesti valittujen ihonhoitotuotteiden valinnassa. Annan mielelläni myös vinkkejä kuinka saada iho ja sen myötä myös mieli loistamaan entistä kirkkaampana! Minut tapaat jatkossa Kampin lisäksi myös Hämeentien uudessa liikkeessä sekä hoitolassa.

Minulle on ollut suuri ilo olla mukana Hakaniemen uuden myymälän suunnittelussa alusta asti. Tavoitteena on ollut valita kosmetiikkavalikoimaan laaja kirjo luonnollisia ihonhoitotuotteita kaikkien tarpeisiin. Nyt asiakkailla on viimein mahdollisuus varata aika esimerkiksi kasvohoitoon PURin omaan hoitolaan, jonka ansiosta voimme valita ihonhoitotuotteet jokaiselle entistä yksilöllisemmin ☺ Mikäli ihonhoito asiat mietityttävat niin tule käymään kaupalla niin jutellaan lisää <3

Rosi

 


PURin kokonaisvaltaiset kauneushoidot Hakaniemen myymälässä (Hämeentie 8) lokakuusta alkaen joka maanantai ja torstai. Hoitolasarjoina käytössä laadukkaat, ekosertifioidut Esse- ja Lakshmi-sarjat. Tarjoamme mm. seuraavia hoitoja:

Esse kasvohoito 75 min 125€

Esse kasvohoito auttaa säilyttämään optimaalisen mikrobitasapainon. Mikrobit työntyvät syvälle ihon rakenteeseen ja työskentelevät yhdessä solujen kanssa. Mikrobit mm. puolustavat ja suojaavat ihoamme, tukevat ihon toimintaa ja ehkäisevät ihon ennenaikaisia ikääntymismuutoksia. Hoidossa kartoitetaan ihosi hoitotarve ja tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma.

Ayurvedinen kasvohoito 75min 108€

Kokonaisvaltainen hoitokokonaisuus jossa hoito ja tuotteet räätälöidään jokaiselle oman ihotyypin mukaan:

  • Vata – Janoisen ihon pelastus. Hoidon jälkeen kiristys ja kuivuus ovat tiessään sekä iho on saanut kaipaamansa kosteuden.
  • Pitta – Herkän ihon rauhoitus. Hoidon jälkeen punoittava ja herkistynyt iho on rauhoittunut ja kosteutettu.
  • Kapha – Seka­ ja rasvaisen ihon tasapainottava hoito. Hoidon jälkeen iho on virkistynyt ja heleä.

Tutustu PURin kauneushoitoja koskevaan esitteeseenTiedustelut ja ajanvaraukset: [email protected]

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.