ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Uudet palvelumme: Esittelyssä ekokosmetologi Vilma Stassi

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

vilma-stassi-1Hei kaikki!

Olen Vilma Stassi - ekokosmetologi, fytoterapeutti ja luontaishoitaja. Minulla on vahva tausta hoitola-alalta, sillä olen pitänyt aikaisemmin 5 vuotta omaa ekohoitolaa. Opiskelin siinä samalla fytoterapeutiksi Frantsilassa, jotta pystyisin hoitamaan ihmistä kokonaisvaltaisesti yrteillä ja luonnon antimilla ottaen huomioon sekä ihmisen henkisen että fyysisen puolen.

Yksilöllisyys on minulle tärkeää. Hoidossa käytetyt tuotteet valitsen asiakkaan ihon sen hetkisten tarpeiden mukaan ja yhdistän fytoterapiaa hoitoihin asiakkaan toiveita kuunnellen. Teen muun muassa savi-, turve- ja hunajahoitoja, moksaus, yrttinyytti- ja kuumakivihierontaa, yrttijalkakylpyjä, hunajahierontaa, maksa- ja munuaispakkauksia sekä kukkaterapiaa ja kuppausta. Rentouttavat ja hellivät hoidot tuovat arkeen luksusta ja lisäävät virkeyttä. Hoidoista saa apua erityisesti stressiperäisten vaivojen hoitoon.

Yrtit ovat minulla joka päiväisessä käytössä: yrttiteenä, uutteina, kylpyinä, kivun- ja ihon hoidossa. Yrttejä on ihana kerätä ja kuivattaa talven varalle! Kesä ja syksy ovatkin kiireistä aikaa - kuivurit pauhaa kotona aamusta iltaan ja siinä sivussa tykkään käydä vielä marjastamassa ja sienestämässä. Metsään on päästävä joka viikonloppu rauhottumaan ja puita halaamaan. Kiireisen lapsiarjen pyörityksessä joogasta on tullut henkireikäni. Koen joogan rentouttavan minua itse asiassa niin tehokkaasti, että meinaan nukahtaa asanoiden väliin.

Sukujuureni ovat puoliksi Italiasta ja sieltä olen perinyt temperamenttini ja avoimuuteni. Isältäni olen saanut varmasti kiinnostukseni luontoa ja kasveja kohtaan, sillä lapsuuden kodissani Italiassa hän keräsi yrttejä ja kukkaisia tehden niistä uutteita ja voiteita. Kombucha oli silloin jo päivittäisessä käytössä ja pihalla oli niin kanoja kuin vuohiakin. Kasvatimme itse suuren osan vihanneksista ja naapuripellosta saimme maissit. Puhdas ja monipuolinen ruokavalio on varmasti ollut hyvä perusta lapsesta lähtien - harvoin on sairasteltu.

vilma-stassi-2

Uuteen Hakaniemen liikkeeseen saapuva probioottinen ihonhoitosarja Esse tuli minulle tutuksi tehdessäni lopputyötä akneihon luonnonmukaisesta hoidosta. Asiakkaalle tehtiin silloin puolen vuoden ajan hoidot 2vk - 1 kk välein. Hän jätti ruokavaliosta valkoisen sokerin, vehnän ja maitotuotteet ja ruokavalioon lisättiin vihreää ja valikoituja rohdosyrttejä kuten Frantsilan Siloposki-uute. Kasvohoidon aikana tehtiin vaihtelevasti munuaispakkauksia, jalkakylpyjä tarkkaan valikoiduilla yrteillä, selkään rentouttavia savipakkauksia sekä tehostettiin hoidon vaikutusta jalkapohjien rentouttavalla käsittelyllä unohtamatta intialaista päähierontaa.

Asiakkaan iho parani nopeasti. Iho ei päivän mittaan kiiltänyt enää ja mustapäiden, papuloiden ja pustuloiden tulo väheni. Selän näpyt lähtivät lähes kokonaan. Iho muuttui kirkkaammaksi, tasapainoisemmaksi eikä se ollut ei enää pintakuiva ja rasvainen.

Pitkän hoitolaurani aikana olenkin hoitanut runsaasti erilaisia iho-ongelmia: atooppisesta, akne- tai couperosaihosta kärsiviä sekä esimerkiksi ihon pigmenttimuutoksia.

Vilma


PURin kokonaisvaltaiset kauneushoidot Hakaniemen myymälässä (Hämeentie 8) lokakuusta alkaen joka maanantai ja torstai. Hoitolasarjoina käytössä laadukkaat, ekosertifioidut Esse- ja Lakshmi-sarjat. Tarjoamme mm. seuraavia hoitoja:

Esse kasvohoito 75 min 125€

Esse kasvohoito auttaa säilyttämään optimaalisen mikrobitasapainon. Mikrobit työntyvät syvälle ihon rakenteeseen ja työskentelevät yhdessä solujen kanssa. Mikrobit mm. puolustavat ja suojaavat ihoamme, tukevat ihon toimintaa ja ehkäisevät ihon ennenaikaisia ikääntymismuutoksia. Hoidossa kartoitetaan ihosi hoitotarve ja tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma.

Ayurvedinen kasvohoito 75min 108€

Kokonaisvaltainen hoitokokonaisuus jossa hoito ja tuotteet räätälöidään jokaiselle oman ihotyypin mukaan:

  • Vata – Janoisen ihon pelastus. Hoidon jälkeen kiristys ja kuivuus ovat tiessään sekä iho on saanut kaipaamansa kosteuden.
  • Pitta – Herkän ihon rauhoitus. Hoidon jälkeen punoittava ja herkistynyt iho on rauhoittunut ja kosteutettu.
  • Kapha – Seka­ ja rasvaisen ihon tasapainottava hoito. Hoidon jälkeen iho on virkistynyt ja heleä.

Tutustu PURin kauneushoitoja koskevaan esitteeseen. Tiedustelut ja ajanvaraukset: [email protected]

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.