ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Uudet palvelumme: esittelyssä ravintoneuvoja Annika Aro

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

WEB-Annika-Portrait-Photography-Studio-Metsa-43Hei!

Kiva päästä esittäytymään teille kaikille - olen Annika Aro, PUR-kaupan ravintoneuvoja. Voit tavata minut uudessa Hakaniemen myymälässä kaupan puolella sekä ravintoneuvonta-vastaanotollani aina perjantaisin.

Olen koulutukseltani diplomi-ravintoneuvoja ja valmistun syksyllä 2016 ravintoterapeutiksi. Aikaisemmalta koulutukseltani olen tradenomi, ja tein useita vuosia töitä markkinoinnin parissa. Sydän kaipasi kuitenkin ravinnon ihmeelliseen maailmaan, ja olen onnellinen nyt saadessani tehdä töitä sen parissa ja auttaa parhaan kykyni mukaan, vaikkapa Sinua.

Vapaa-ajallani pelaan pihalätkää tai pyöräilen 4,5 -vuotiaan poikani kanssa, kirjoitan blogiani ja kokeilen terveellisiä reseptejä. Luen iltaisin romaaneja, hyvinvointikirjallisuutta (sekä self-help -kirjoja!) ja pyrin joko juoksemaan tai joogaamaan mahdollisimman usein, vaikka välillä kiireinen aikataulu painaa niskassa.

Ravinto on avainasemassa silloin, kun puhutaan ihmisen hyvinvoinnista fyysisesti ja myös henkisesti. Kiehtovinta hyvinvoinnin maailmassa on kuitenkin mielestäni sen kokonaisvaltaisuus. Kaikki vaikuttaa kaikkeen: mieli, fysiikka, ajattelu, ruoka, liikunta, ympäristö, muut ihmiset. Olemme äärettömän mielenkiintoisia ja monimutkaisia olentoja. Siksi ratkaisut eri ihmisten terveysongelmiin voivat löytyä eri paikoista.

WEB-Annika-Portrait-Photography-Studio-Metsa-46

Olen nähnyt ja kokenut itse omassa, läheisten ihmisten ja asiakkaiteni terveydessä, jaksamisessa ja voinnissa merkittävää muutosta ja paranemista, kun on tehty juuri itselle sopivia ruokavalintoja, panostettu puhtaaseen ja laadukkaaseen ruokaan, täydennetty sitä oikeilla lisäravinteilla ja poistettu turha ja ravintoköyhä ruoka. Parhaimmillaan jo pienilläkin muutoksilla saa pitkällä aikavälillä paljon aikaan!

Jos sinä tarvitset apua terveysongelmaasi, oman ruokavaliosi optimointiin juuri sinulle sopivaksi tai neuvoja vitamiinien tai lisäravinteiden käytössä, voit varata ajan vastaanotolleni PÜRin uudessa Hakaniemen myymälässä, jossa pidän vastaanottoa perjantaisin. Jos haluat tiedustella tai kysyä lisää ravintoneuvonnasta, voit olla minuun yhteydessä myös sähköpostitse: [email protected].


Valokuvat: Studio Metsä Photography
Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.