Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Valioravinto KarpaLact Strong 60 kaps.

27.6
Valioravinto KarpaLact Strong 60 kaps.
27,60 €
Karpalouute-maitohappobakteeri -kapseli, korkeavaikutteinen yhdistelmävalmiste naisten virtsateiden ja intiimialueiden hyvinvointiin.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Karpalon bioaktiiviset aineosat pitävät virtsatiet puhtaina. Hyvät maitohappobakteerit eli probiootit tukevat suoliston yleistä hyvinvointia sekä pitävät haitallisten bakteerien ja hiivojen kasvun kurissa. Anatomisista syistä johtuen naisten ruuansulatuskanavan bakteerit vaikuttavat merkittävästi myös intiimialueiden hyvinvointiin. Peräaukon ja virtsateiden läheisyyden takia suolistobakteerien tasapainon edistäminen lisää nopeasti myös virtsateiden hyvinvointia.

Suosittelemme
- Avuksi virtsateiden puhdistamiseen
- Pitämään pahat bakteerit ja hiivat kurissa suolistossa sekä intiimialueilla
- Tueksi toistuville antibioottikuureille
- Kaveriksi lomamatkojen vaativiin olosuhteisiinValioravinto - Ravintolisät ja luontaistuotteet


Oy Valioravinto Ab on Suomen johtavia luontaistuotealan yrityksiä: luontaistuotteiden valmistaja, lääketehdas ja tukkukauppa. Vuonna 1960 perustetun yrityksen toiminnassa yhdistyvät 50 vuoden aikana saavutettu vahva osaaminen sekä nykyaikainen tuotekehitys ja teknologia.

Valioravinnon tuotevalikoimaan kuuluu lääkelain alaisia rohdosvalmisteita sekä ravintolisiä, kuten esim. yrtti-, vitamiini- ja mineraalivalmisteita, rasvahappotuotteita, luontaiselintarvikkeita ja luontaiskosmetiikkaa. Innovatiiviseen tuotekehitykseen ja syvälliseen tutkimukseen perustuva toiminta luovat pohjan Valioravinnon tuotteiden laadukkuudelle. Tuotevalikoimaa uudistetaan ja kehitetään järjestelmällisellä yhteistyöllä sekä koti- että ulkomaisten yliopistojen, tutkimuslaitosten ja alan johtavien yhteistyöyritysten kanssa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Karpalouute, kapselin kuori (liivate), mikrokapseloitu maitohappobakteerijauhe (perunatärkkelys, kalsiumsilikaatti, maitohappobakteeriseos, modifioitu maissitärkkelys ja maltodekstriini), magnesiumstearaatti.

Laktoositon
Käyttöohje 1 kapseli aamuin ja illoin.
Ravintosisältö Cran-Max -karpalouutetta (34:1) 500 - 1000 mg 0,5 - 1 mrd. cfu
Maitohappobakteereita*
* Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum ja Bifidobacterium longum
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki Valioravinto
Valmistusmaa Yhdysvallat
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 46
Arvostelut

Katso kaikki Valioravinto tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa