Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     JOULUKUUN AJAN ILMAINEN TOIMITUS YLI 35€ TILAUKSILLE

Valioravinto Kelasin Seleeni 100 tabl.

7.69
Valioravinto Kelasin Seleeni 100 tabl.
7,69 €
G
V
Erinomainen valmiste seleenin saannin lisäämiseen torjumaan väsymystä ja voimattomuutta, tukemaan vastustuskykyä ja takaamaan eturauhasen hyvinvointia.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Seleeni-aminohappokelaattitabletti

Käyttötarkoitus
Kelasin Seleeni on erinomainen valmiste seleenin saannin lisäämiseen.

Seleeniä tarvitaan elimistömme oman antioksidanttijärjestelmän ylläpitoon. Oma elimistömme torjuu normaalin aineenvaihdunnan tuottamia vapaita radikaaleja ns. glutationiperoksidaasi -entsyymin avulla. Seleeni on tämän entsyymin korvaamaton osa.

Seleenillä on edullinen vaikutus kilpirauhashormonin aktiivisuuteen. Kilpirauhashormonit säätelevät edelleen kasvua ja elimistömme yleistä aineenvaihduntaa. Kilpirauhashormonien vähyys hidastaa aineenvaihduntaa ja laskee yleistä vireystilaa.

Seleeni toimii kehomme puolustajana sitomalla verenkierrosta ja kudoksista elimistölle haitallisia raskasmetalleja. Tyypillisiä mm. kaupunki-ilman epäpuhtauksia ovat elohopea, lyijy ja kadmium.

Viimeaikaiset tutkimukset ovat antaneet viitteitä seleenin edullisista vaikutuksista eturauhasen hyvinvointiin. Eturauhasen ongelmat yleistyvät varttuneemmalla iällä.

Seleenin tarve lisääntyy raskauden ja imetyksen aikana sekä normaalin ikääntymisen myötä.

- Väsymykseen ja voimattomuuteen
- Vastustuskyvyn tukemiseen
- Eturauhasen hyvinvointiin

Suosittelemme:
- Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille
- Vähän viljatuotteita käyttäville (keliaakikot)
- Keski-ikäisille ja varttuneemmille miehilleValioravinto - Ravintolisät ja luontaistuotteet


Oy Valioravinto Ab on Suomen johtavia luontaistuotealan yrityksiä: luontaistuotteiden valmistaja, lääketehdas ja tukkukauppa. Vuonna 1960 perustetun yrityksen toiminnassa yhdistyvät 50 vuoden aikana saavutettu vahva osaaminen sekä nykyaikainen tuotekehitys ja teknologia.

Valioravinnon tuotevalikoimaan kuuluu lääkelain alaisia rohdosvalmisteita sekä ravintolisiä, kuten esim. yrtti-, vitamiini- ja mineraalivalmisteita, rasvahappotuotteita, luontaiselintarvikkeita ja luontaiskosmetiikkaa. Innovatiiviseen tuotekehitykseen ja syvälliseen tutkimukseen perustuva toiminta luovat pohjan Valioravinnon tuotteiden laadukkuudelle. Tuotevalikoimaa uudistetaan ja kehitetään järjestelmällisellä yhteistyöllä sekä koti- että ulkomaisten yliopistojen, tutkimuslaitosten ja alan johtavien yhteistyöyritysten kanssa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 100 kaps.
Sisältää Täyteaineet (maissitärkkelys, maissipohjainen maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa, riisitärkkelys), L-seleenimetioniini, emulgointiaine magnesiumstearaatti

Kelatoidun seleenin aminohapot ovat kasviperäisiä. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria eikä hiivaa.
Käyttöohje 1 tabletti päivässä.
Ravintosisältö Päiväannos (1 tabletti) sisältää seleeniä 50 µg.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Valioravinto
Valmistaja Valioravinto Oy
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.07
Arvostelut

Katso kaikki Valioravinto tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa