ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Valioravinto Kelasin Sinkki 100 tabl.

Valioravinto Kelasin Sinkki 100 tabl.
7,69 €
G
V

Saatavuus: Ei saatavilla

Vastustuskyvyn ylläpitoon, eturauhasen hyvinvointiin sekä pitkäketjuisten omega-3-rasvahappojen rakentamiseen.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Sinkkiä tarvitaan elimistön rakennus- ja uudistumistoimintoihin. Se vaikuttaa kasvua sääteleviin entsyymeihin hormoneihin ja energia-aineenvaihduntaan. Sinkin vaikutukset näkyvät parhaiten nopeasti uudistuvien kudosten, kuten ihon, limakalvojen ja hiusten hyvinvoinnissa

Sinkkiä tarvitaan lisäksi vastustuskyvyn ylläpitoon, eturauhasen hyvinvointiin sekä pitkäketjuisten omega-3-rasvahappojen (aivoille tärkeät EPA ja DHA) rakentamiseen.

Sinkin tarve lisääntyy fyysisessä rasituksessa sekä raskauden ja imetyksen aikana, jolloin kudosten uudistuminen on aktiivista.

Iholle ja limakalvoille
Katkeileville hiuksille ja halkeileville kynsille
Vastustuskyvylle
Eturauhaselle

Suosittelemme:
- Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille
- Raskaana oleville ja imettäville äideille
- Iho-ongelmista kärsiville
- Keski-ikäisille ja varttuneemmille miehilleValioravinto - Ravintolisät ja luontaistuotteet


Oy Valioravinto Ab on Suomen johtavia luontaistuotealan yrityksiä: luontaistuotteiden valmistaja, lääketehdas ja tukkukauppa. Vuonna 1960 perustetun yrityksen toiminnassa yhdistyvät 50 vuoden aikana saavutettu vahva osaaminen sekä nykyaikainen tuotekehitys ja teknologia.

Valioravinnon tuotevalikoimaan kuuluu lääkelain alaisia rohdosvalmisteita sekä ravintolisiä, kuten esim. yrtti-, vitamiini- ja mineraalivalmisteita, rasvahappotuotteita, luontaiselintarvikkeita ja luontaiskosmetiikkaa. Innovatiiviseen tuotekehitykseen ja syvälliseen tutkimukseen perustuva toiminta luovat pohjan Valioravinnon tuotteiden laadukkuudelle. Tuotevalikoimaa uudistetaan ja kehitetään järjestelmällisellä yhteistyöllä sekä koti- että ulkomaisten yliopistojen, tutkimuslaitosten ja alan johtavien yhteistyöyritysten kanssa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.071
Pakkauskoko 100 tabl
Sisältää Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, maissitärkkelys, maissipohjainen maltodekstriini), sinkkibisglysinaatti, emulgointiaine magnesiumstearaatti

Laktoositon
Käyttöohje 1 tabletti päivässä, säilytetään kosteudelta ja valolta suojassa.
Ravintosisältö Sinkkiä 15 mg
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Valioravinto
Valmistaja Valioravinto Oy
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.08
Arvostelut