ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Valioravinto Munkin Mehiläisvoide 4 g

3.95
Valioravinto Munkin Mehiläisvoide 4 g
3,95 €

Saatavuus: Varastossa

Aitoja luonnonaineita rohtuneista ja kuivista huulista kärsiville.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Munkin Mehiläisvoide on suunnattu kaikille rohtuneista ja kuivista huulista kärsiville, paljon ulkoileville ja aitoja luonnonaineita arvostaville.

Suositellaan kaikkiin huulia rasittaviin olosuhteisiin; kuivasta talvi-ilmasta aina etelän auringon lämpöön. Sopii myös finnien hoitoon.

Sisältää ainoastaan luonnon raaka-aineita. Munken’s Bisalvan ydin on aito, puhdas mehiläisvaha. Voide on täysin vedetön, joten se ei lisää paleltumisvaaraa kovillakaan pakkasilla. Sen valmistuksessa on käytetty ainoastaan luonnon omia raaka-aineita; kasviparafiinia, mehiläisvahaa ja -propolista, oliiviöljyä, neilikkaöljyä ja B2-vitamiinia.Valioravinto - Ravintolisät ja luontaistuotteet


Oy Valioravinto Ab on Suomen johtavia luontaistuotealan yrityksiä: luontaistuotteiden valmistaja, lääketehdas ja tukkukauppa. Vuonna 1960 perustetun yrityksen toiminnassa yhdistyvät 50 vuoden aikana saavutettu vahva osaaminen sekä nykyaikainen tuotekehitys ja teknologia.

Valioravinnon tuotevalikoimaan kuuluu lääkelain alaisia rohdosvalmisteita sekä ravintolisiä, kuten esim. yrtti-, vitamiini- ja mineraalivalmisteita, rasvahappotuotteita, luontaiselintarvikkeita ja luontaiskosmetiikkaa. Innovatiiviseen tuotekehitykseen ja syvälliseen tutkimukseen perustuva toiminta luovat pohjan Valioravinnon tuotteiden laadukkuudelle. Tuotevalikoimaa uudistetaan ja kehitetään järjestelmällisellä yhteistyöllä sekä koti- että ulkomaisten yliopistojen, tutkimuslaitosten ja alan johtavien yhteistyöyritysten kanssa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.0101
Pakkauskoko 4 g
Sisältää Paraffinum liq., Cera flava, Olea europaea, Eugenia caryophyllus, Propolis cera, Riboflavin.

Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja
Käyttöohje Levitä kuiville ja ahavoituneille huulille, finneihin ja ihottumaan.
Tuotemerkki Valioravinto
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 982.5
Arvostelut