ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Valioravinto NivelActive 60 tabl.

26.97
Valioravinto NivelActive 60 tabl.
26,97 €

Saatavuus: Varastossa

Luonnollinen ravintolisä nivelten hyvinvointiin.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Luonnollinen ravintolisä nivelten avuksi sopien erityisen hyvin senioreille ja urheilijoille nivelten jäykkyyteen.

NivelActiven patentoitu NEM (Natural Eggshell Membrane) -uute on nivelille tärkeiden ravintoaineiden, kondroitiinisulfaatin, hyaluronihapon ja kollageenin, luonnollinen lähde. Kliinisten tutkimusten mukaan NEM vaikutukset havaitaan jo 10 vrk käytön myötä. Mangaani puolestaan edistää sidekudosten, kuten nivelten, normaalia muodostumista ja luuston pysymistä normaalina. Kasvikunnan parhaat nivelrohdot, Boswellia serrata ja pirunkynsi (harbagojuuri), tukevat nivelten rakennusaineiden vaikutuksia.Valioravinto - Ravintolisät ja luontaistuotteet


Oy Valioravinto Ab on Suomen johtavia luontaistuotealan yrityksiä: luontaistuotteiden valmistaja, lääketehdas ja tukkukauppa. Vuonna 1960 perustetun yrityksen toiminnassa yhdistyvät 50 vuoden aikana saavutettu vahva osaaminen sekä nykyaikainen tuotekehitys ja teknologia.

Valioravinnon tuotevalikoimaan kuuluu lääkelain alaisia rohdosvalmisteita sekä ravintolisiä, kuten esim. yrtti-, vitamiini- ja mineraalivalmisteita, rasvahappotuotteita, luontaiselintarvikkeita ja luontaiskosmetiikkaa. Innovatiiviseen tuotekehitykseen ja syvälliseen tutkimukseen perustuva toiminta luovat pohjan Valioravinnon tuotteiden laadukkuudelle. Tuotevalikoimaa uudistetaan ja kehitetään järjestelmällisellä yhteistyöllä sekä koti- että ulkomaisten yliopistojen, tutkimuslaitosten ja alan johtavien yhteistyöyritysten kanssa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.0559
Pakkauskoko 60 tabl.
Sisältää NEM –uute (kananmuna), täyteaine selluloosajauhe, Boswellia serrata -uute, pirunkynsiuute, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, mangaanibisglysinaatti.
Ei sisällä sokeria, gluteenia, hiivaa eikä väri- tai aromiaineita.
Käyttöohje 2 tablettia päivässä. Nauti tabletit mieluiten aamiaisen yhteydessä.

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.
Ravintosisältö Vaikuttavat aineet 2 tabl.
NEM-uutetta 500 mg
Boswellia serrata -uutetta 200 mg
Pirunkynsiuutetta 50 mg
Mangaania 1 mg*
* 50% päivän saantisuosituksesta
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki Valioravinto
Valmistaja Valioravinto Oy
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.45
Arvostelut