Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Valioravinto Tyrni Immuno 60 tabl.

12.35
Valioravinto Tyrni Immuno 60 tabl.
12,35 €
G
V
Vahvaa vastustuskykyä ja vireyttä tyrnimarjasta!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Valioravinnon Tyrni Immuno on kehitelty tueksi vastustuskyvylle, piristämään ja torjumaan väsymystä sekä koko kehon monipuoliseksi antioksidantiksi.

Tyrnimarjaa (Hippophae rhamnoides) on käytetty vuosisatojen ajan mm. Kiinan ja Venäjän kansanperinteissä moniin terveyttä tukeviin tarkoituksiin. Tieteellisten tutkimusten mukaan tyrnin sisältämällä C-vitamiinilla on todennettuja terveysvaikutuksia erityisesti vastustuskykyyn, väsymyksen vähentämiseen ja solujen suojaamiseen hapettumisstressiltä. Tyrnin ainutlaatuiset flavonolit suojaavat taudinaiheuttajilta. Tyrnimarjalla on vankka terveyspommin maine, joka perustuu sen poikkeukselliseen kykyyn suojautua ankaria kasvuolosuhteita ja taudinaiheuttajia vastaan. Tyrnin tärkeimpiä suoja-aineita ovat ns. flavonoleihin kuuluvat isoramnetiini, kversetiini ja kemferoli. Ne suojaavat marjoja rannikoilla ja karussa vuoristossa porottavalta auringolta. Näiden vesiliukoisten tehoaineiden ansiosta tyrniviljelmiä ei tarvitse suojata tuhohyönteisten eikä kasvitautien torjunta-aineilla.

C-vitamiinilla ja sinkillä useita todennettuja terveysvaikutuksia
Tyrnimarja sisältää runsaasti C-vitamiinia. C-vitamiini on ihmiselle välttämätön vitamiini ja sillä on useita todennettuja terveysvaikutuksia. C-vitamiini mm. edistää normaalia vastustuskyvyn toimintaa, auttaa vähentämään väsymystä, suojaa soluja hapettumisstressiltä, edistää kollageenin muodostumista iholla, luustossa ja rustoissa sekä edistää hermoston normaalia toimintaa.

Sinkin monipuolisista terveysvaikutuksista tunnetuin on sen kyky edistää normaalia vastustuskykyä. Tyrni Immuno sisältää erittäin hyvin imeytyvää ns. aminohappokalatoitua sinkkiä.

Tyrnin oma luonnollinen C-vitamiini hajoaa herkästi marjaa jalostettaessa. Tyrni Immuno -tablettia on vahvistettu lisätyllä C-vitamiinilla vastaamaan tyrnimarjan alkuperäistä C-vitamiinipitoisuutta.

SINKKI EDISTÄÄ MM.
- Immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
- Ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina
- Solujen suojaamista hapettumisstressiltä
- Normaalia kognitiivista toimintaa

KENELLE:
- Vastustuskykyä ja vireystilan kohentamista tarvitseville
- Kaikenikäisille naisille ja miehille
- Koululaisille, opiskelijoille, työikäisille ja senioreille
- Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoilleValioravinto - Ravintolisät ja luontaistuotteet


Oy Valioravinto Ab on Suomen johtavia luontaistuotealan yrityksiä: luontaistuotteiden valmistaja, lääketehdas ja tukkukauppa. Vuonna 1960 perustetun yrityksen toiminnassa yhdistyvät 50 vuoden aikana saavutettu vahva osaaminen sekä nykyaikainen tuotekehitys ja teknologia.

Valioravinnon tuotevalikoimaan kuuluu lääkelain alaisia rohdosvalmisteita sekä ravintolisiä, kuten esim. yrtti-, vitamiini- ja mineraalivalmisteita, rasvahappotuotteita, luontaiselintarvikkeita ja luontaiskosmetiikkaa. Innovatiiviseen tuotekehitykseen ja syvälliseen tutkimukseen perustuva toiminta luovat pohjan Valioravinnon tuotteiden laadukkuudelle. Tuotevalikoimaa uudistetaan ja kehitetään järjestelmällisellä yhteistyöllä sekä koti- että ulkomaisten yliopistojen, tutkimuslaitosten ja alan johtavien yhteistyöyritysten kanssa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 60 tabl.
Sisältää L-askorbiinihappo, täyteaine selluloosajauhe, tyrnimarjan flavonoliuute, sinkkibisglysinaatti, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.
Käyttöohje 1-3 tablettia päivässä.

-normaaliolosuhteissa, säännöllisessä käytössä; 1 tabletti päivässä

- vastustuskyvyn ollessa koetuksella ja fyysisen tai psyykkisen rasituksen aikana; 2 tablettia päivässä

- akuutin tarpeen vaatiessa nosta annostusta kuuriluontoisesti 3 - 4 tablettiin päivässä.

Paras vaikutus saavutetaan tuotteen säännöllisellä käytöllä.

Säilytys:

Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.
Ravintosisältö Vaikuttavat aineet 1 - 3 tabl.
C-vitamiinia 125 - 375 mg 155 - 470 %*
Tyrnin flavonoleja 15 - 45 mg
Sinkkiä 5 - 15 mg 50 - 150 %*
* Osuus päivän saantisuosituksesta
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Valioravinto
Valmistaja Valioravinto Oy
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 21
Arvostelut

Katso kaikki Valioravinto tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa