ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Välipalat - Virtaa Superfoodeista

27
Välipalat - Virtaa Superfoodeista
27,00 €

Saatavuus: Varastossa

Välipalat - Virtaa Superfoodeista tarjoaa reseptejä terveellisiin välipaloihin, jotka ovat osa tasapainoista ruokavaliota. Aino Mäkelä, Marjo Kauppila, Monna Pursiainen ja Hanna Sumari ovat tehneet kirjan terveellisistä ja ravitsevista välipaloista, jotka on helppo pakata myös eväiksi.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Superfoodeja löytyy jo melkein jokaisen ruokakaupan hyllyltä, mutta suklaanibbsien, macajauheiden ja chiansiemenien maailma aukeaa kuluttajalle hitaasti. Välipala-kirja esittelee monipuolisesti ja helposti lähestyttävällä tavalla erilaisten superfoodien ja terveellisten raaka-aineiden käyttötarkoituksia ja hyötyjä.

Resepteissä käytetään myös tutumpia raaka-aineita, kuten kanamunia, avocadoa, lohta, marjoja, ruista ja kauraa, joilla on jo entuudestaan vankka pohja suomalaisessa ruokakulttuurissa.

Kaikki kirjan tekijät harrastavat aktiivisesti liikuntaa, syövät terveellisesti ja bloggaavat aiheista säännöllisesti blogeissaan. Kirjoittajien ikäjakauma on lavea; Aino 23, Monna 34, Marjo 52, ja Hanna 56. Superfoodit ja terveelliset elämäntavat kiinnostavat kaikkia ikäryhmiä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.104
kirjailija Hanna Sumari, Marjo Kauppila, Monna Pursianen, Aino Mäkelä
kustantaja Readme
kieli Suomi
sivumäärä 160
julkaistu 01/2015
Arvostelut