Yksityiskohdat
Superfoodeja löytyy jo melkein jokaisen ruokakaupan hyllyltä, mutta suklaanibbsien, macajauheiden ja chiansiemenien maailma aukeaa kuluttajalle hitaasti. Välipala-kirja esittelee monipuolisesti ja helposti lähestyttävällä tavalla erilaisten superfoodien ja terveellisten raaka-aineiden käyttötarkoituksia ja hyötyjä.
Resepteissä käytetään myös tutumpia raaka-aineita, kuten kanamunia, avocadoa, lohta, marjoja, ruista ja kauraa, joilla on jo entuudestaan vankka pohja suomalaisessa ruokakulttuurissa.
Kaikki kirjan tekijät harrastavat aktiivisesti liikuntaa, syövät terveellisesti ja bloggaavat aiheista säännöllisesti blogeissaan. Kirjoittajien ikäjakauma on lavea; Aino 23, Monna 34, Marjo 52, ja Hanna 56. Superfoodit ja terveelliset elämäntavat kiinnostavat kaikkia ikäryhmiä.