ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

A. Vogel Antitox yrttiuutetabletti 60 tabl.

A. Vogel Antitox yrttiuutetabletti 60 tabl.
29,95 €
G
V

Saatavuus: Ei saatavilla

Antitox helpottaa elimistön rasituskuormaa!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Kiire, stressi, roskaruoka, alkoholi ja lääkkeet rasittavat elimistöä. Ota elimistön kuormaa helpottava Antitox -kuuri. Kehosi puhdistuu, elintoiminnot virkistyvät, aineenvaihdunta toimii tehokkaammin ja iho kirkastuu.

Antitox-kuuri edustaa keski-eurooppalaista ajattelua, jossa terveyttä edistetään tukemalla terveitä elintoimintoja niille sopivilla yrteillä. Hyvää oloa ylläpidetään siis terveyttä edistämällä eikä pelkästään sairautta hoitamalla. Puhdistuskuureissa nautitaan aineenvaihduntaa kiihdyttäviä yrttejä, mm. karvasainerohdoksia ruoansulatuksen hyväksi ja nsteitä poistavia yrttejä munuaisten toimintaa tukemaan. Antitox sisältää elimistöä puhdistavia ja maksaa tukevia rohdoksia.Vogel - Fytoterapeuttiset valmisteet kasvilääkintään


Alfred Vogel (1902 - 1996) oli kasvilääkinnän asiantuntija, lahjakas puhuja, tutkimusmatkailja ja kirjailija. Hän arvosti suuresti luontoa ja tunsi sen parantavat voimat. Alfred Vogelin tietous ja taito ovat yhä perusteena A.Vogel tuotteissa.

A.Vogelin luomuviljelylle ja tuotannolle on ominaista että:

kaikki kasvit viljellään BIO-SUISSEN, sveitsiläisen luomuviljelyä valvovan viranomaisen tiukkoja määräyksiä noudattaen ilman kemiallisia lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita. Kasvit kerätään hellävaraisesti yleensä auringon nousun aikaan, jolloin kasvit sisältävät korkeimmat pitoisuudet vaikuttavia ainesosia. Käyttämällä tuoreita kasveja varmistamme niiden aktiivisten ainesosien parhaan tehon.

Vogel on mukana useissa luontoa säästävissä ja alkuperäisväestön elinoloja edistävissä hankkeissa. A. Vogelin kasvivalmisteet ja luomuelintarvikkeet eivät auta ainoastaan ihmisiä pysymään terveinä, ne auttavat osaltaan myös luontoa säilymään elinvoimaisena ja monimuotoisena.

A. Vogel on valittu Valitut Palat - Reader’s Digestin vuoden 2016 tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi luontaistuotemerkiksi, nyt jo neljännen kerran!
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.086
Pakkauskoko 60 tabl.
Sisältää Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), artisokan lehtiuute, maarianohdakkeen siemenuute, voikukanverso ja -juuriuute, boldopuunlehtiuute, piparmintunversouute, pintakäsittelyaine (hydrogenoitu puuvillansiemenöljy)
Käyttöohje 1 tabletti 2 kertaa päivässä.
Ravintosisältö Ravintoaineet / vuorokausiannos (2 tablettia)
Tuoreita artisokanlehtiä (mg), 150
Maarianohdakkeen siemeniä (mg), 160
Tuoretta voikukanversoa ja -juurta (mg), 50
Kuivattuja boldopuun lehtiä (mg), 8
Tuoreita piparmintunversoja (mg), 10
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki A.Vogel
Valmistaja Vogel
Valmistusmaa Sveitsi
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.5
Arvostelut